Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucpaný odpad

Od: odpad odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám ucpaný odtok z umyvadla v koupelně. Bydlím na Zbraslavi, můžete mi někdo prosím poradit instalatéra nebo kutila z okolí Zbraslavi, který umí vyčistit odpad pod umyvadlem. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rascal*
hodnocení

1x

kontakt neporadím, ale nám se tohle stalo večer před Štědrým dnem. Nakonec pomohla horká voda a zvon... :o)

des*

To je Zbraslav u Prahy?

kato*
hodnocení

1x

Zde Ale nejdříve zkuste čistič odpadů krtek .V drogeriích mají více druhů. .Nebo podomácku-Odpad zasypte solí a potom zalít horkým octem.A zároveň si vyčistíte varnou konvici;)od vodního kamene.

jabraka*
hodnocení

1x

Myslím,že při trošce šikovnosti si s tím poradíš sám.Rozšroubovat víčko syfonu pod umyvadlem není až takový problém.Okamžitě vyteče vše,co by jej ucpávalo.Horší je,pokud je ucpaná trubka,kterou odpad pokračuje,většinou je spojen s odpadem z vany.Pak už nastupuje složitější čištění.Dál by se ucpání projevilo neodtékáním z vany.K prošťouchnutí se běžně používá ocelová struna.Ale docela dobře se dá použít silnější hadice,kterou se do odpadu pustí tlaková voda a většinou ucpání prorazí.Je jen potřeba utěsnit všechny otvory,hadrem,nebo zátkami.

Pokud se podaří prošťouchnutí,stejně je potřeba ještě použít louh(hydroxid sodný),ten odstraní lepivé mastné nánosy.

JABRAKA

ludak*

Souhlas s jabrakou.Určitě to bude v sifonu jen bych se nespoléhal že to všechno vypadne a koukl bych se-může tam být taková jako dvojitá stěna kvůli štelování víšky a tam případně třeba špejlí odstranít usazeniny a jednoduše zas smontovat.

pecenkav*
hodnocení

1x

Jestli je to Zbraslav v Praze, tak pokud se ti to nepovede, tak mi muzes zkusit zavolat 603520324

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]