Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchynská linka na míru

Od: jonky26® odpovědí: 7 změna:

dobrý den, můžete mě prosím doporučit nějakou levnou firmu, která dělá na míru kuchynské linky za nějakou rozumnou cenu? Popřípadě s čim mám počítat, na kolik taková menší kuchynská linka na míru, bez spotřebičů může stát?. Budu si ji muset poříit a vůbec nemám představu kolik peněz může taková linka stát, tak at vím s čím mám zhruba počítat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nesdělil jsi lokalitu. V Praze bych ti mohl doporučit nebo spíš sdělit zkušenost. Nejlépe Vnitřní poštou.

hodnocení

0x

Proč bez spotřebičů? Stejně je budeš muset koupit a slušná firma která se tím zabývá už mívá od dodavatelů nějaký slevy.

Jinak co to je rozumná cena? Pro někoho to je 5 000,- Kč za běžnej metr, pro někoho 20 000,- Kč za běžnej metr.

Takže jako první si ujasni kolik peněz na to můžeš dát, pak se s tím dá nějak laborovat.

dery*
hodnocení

0x

Myslím, že soukromníka levného neseženete, zkuste nábytkovou společnost (Asko, Sconto, Kika...). Já má kuchyň z Moebelixu, mám ji zatím jen pár let, ale stěžovat si nemůžu - plánování skvělé, montáž v termínu a velmi rychlá... Mám 4 metry dlouhou linku a vyšlo mě to cca na 35 tisíc. Pokud chcete malou kuchyň, může vás to bez spotřebičů vyjít na dvacet... Ale skutečně záleží na velikosti, nevím, co je pro vás menší linka. Takže to může být míň i víc.

hodnocení

0x

minimum minimální je 10.000 za 1m linky! zkuste oresi, ale připravte se na vše možné.

ladinpraha*

Miro, všechno, co vidíš, včetně komplet nových dveří kuch. skříně + jedna skříňka naproti letos za 13.500,-.

doplněno 27.12.11 22:14:

Na míru, podle mého nákresu.

Kuchynská linka na míru

no nevim, to bílé lamino, vypadá opravdu velmi "nízkonákladově" a dnes se už moc nepoužívá. Proto asi i ta cena.

hodnocení

na koupi linky mám nějakých 30 -40 tisíc tak přemýšlím jesti mě to bude stačit. Chci ji bez spotřebičů protože ty už nějaký mám, skoro nové. možná bych kupoval linku jen ze sporákem. Přesný metry ještě nevím protože byt se teprve staví ale jednalo by se o zhruba nějaký4 metry a jedná se o Brno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]