Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamna starši

Od: milangruber* odpovědí: 2 změna:

mam otazku mame starsi kamna a ted sme zacali mit problemy s kouřem komin neni vedeny primo hore ale poisu to takym to spusobem od kamen hore vede jedna rura pak je koleno kter je otocene do roviny a pak veden rura metrova pak se koleno dalsi toci a odial po rovine vedu dalsi tri rury este rovine a pak posledne koleno je vyvedene do komina komin je asi na visku styry metre a problerm je ze dy m se tlaci dolu na zem ces uniky doteraz to nic nedelalo a ked chci pri topit tak sae mi stane ze se mi kouř vrati do mistnosti poradte mi mam dat dospodnej casti komina vetrak aby vyhanel kouř skomina hore

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Komín a kouřovody máte čisté? Ideální by bylo dát kamna nejblíže ke komínu a tím zkrátit kouřovody. Předpokládám, že na sopouch jsou jedny kamna. R.
milangruber*
hodnocení

jak sem to popisal nedalo se to jinak udelat nekdy to ma tah rury a kamna su ciste a drevo mame suche na topeni

doplněno 26.12.11 14:00:

ak mate kamna ze vam netahnu je to tim ze je ucpana truba co vede do komina dnes sem se presvecil a ted ma uz klid kamna krasne tahnu daj te na rady a precisti te si komin ad nedopadnete horsi pak to nesto ji za to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]