Nejste přihlášen/a.
mam otazku mame starsi kamna a ted sme zacali mit problemy s kouřem komin neni vedeny primo hore ale poisu to takym to spusobem od kamen hore vede jedna rura pak je koleno kter je otocene do roviny a pak veden rura metrova pak se koleno dalsi toci a odial po rovine vedu dalsi tri rury este rovine a pak posledne koleno je vyvedene do komina komin je asi na visku styry metre a problerm je ze dy m se tlaci dolu na zem ces uniky doteraz to nic nedelalo a ked chci pri topit tak sae mi stane ze se mi kouř vrati do mistnosti poradte mi mam dat dospodnej casti komina vetrak aby vyhanel kouř skomina hore
jak sem to popisal nedalo se to jinak udelat nekdy to ma tah rury a kamna su ciste a drevo mame suche na topeni
doplněno 26.12.11 14:00:ak mate kamna ze vam netahnu je to tim ze je ucpana truba co vede do komina dnes sem se presvecil a ted ma uz klid kamna krasne tahnu daj te na rady a precisti te si komin ad nedopadnete horsi pak to nesto ji za to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.