Nejste přihlášen/a.
Chceme připevnit televizi držákem na zeď s ytongu(síla 7). Chci se zeptat jsetli zed vydrří nebo co udělat proto, aby zeď vydržela.( typ hmožděnek,šroubů atd.)
děkuji
0x
Proc nevezmes original samsung, zde bude TV par mm od steny a tim padem zadna paka na ytong jen tah dolu
pisu o drzaku, ktery ma dva AL body, ktere pridelas na stenu a TV jen zavesis.
doplněno 25.12.11 18:00:pisu o tom co mam doma a predpokladam, ze mas LED(LCD) ne plazmu, ostatni zavesne systemy jsem odmitl zduvodu designu
me se to nelíbí. Stěnu bych raději ztužil svislou pásovinou (minimálně na výšku televize) z oceli a šrouby dal durch zdi. Na takto tenkou zeď to opravdu není ono.
Miro to ti asi udela i ten nevzhledny drzak
spise i na sirku, pokud se pouzije tento a jemu podobny neni potreba nic vyladovat
lze jiste sehnat i levnejsi
Ja mam 40"6tkova rada na SDK pres moly hmozdiny, ale zase ma TV vazi 10kg, to tazatel jeste neupresnil.
Jinak stena to urcite udrzi (pokud se jedna o podobnou TV) jen je potreba zvolit vhodne ukotveni aby se nam Ytong pri dotahovani nezacal drolit
Dale je mozne za TV dat design kousek v podobe lamina tj. od podlahy po vysku uchyceni TV
Je mnoho moznosti jak to vyresit, zalezi co na to tazatel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.