Nejste přihlášen/a.
Chceme připevnit televizi držákem na zeď s ytongu(síla 7). Chci se zeptat jsetli zed vydrří nebo co udělat proto, aby zeď vydržela.( typ hmožděnek,šroubů atd.)
děkuji
Proc nevezmes original samsung, zde bude TV par mm od steny a tim padem zadna paka na ytong jen tah dolu
pisu o drzaku, ktery ma dva AL body, ktere pridelas na stenu a TV jen zavesis.
doplněno 25.12.11 18:00:pisu o tom co mam doma a predpokladam, ze mas LED(LCD) ne plazmu, ostatni zavesne systemy jsem odmitl zduvodu designu
me se to nelíbí. Stěnu bych raději ztužil svislou pásovinou (minimálně na výšku televize) z oceli a šrouby dal durch zdi. Na takto tenkou zeď to opravdu není ono.
Miro to ti asi udela i ten nevzhledny drzak spise i na sirku, pokud se pouzije tento a jemu podobny neni potreba nic vyladovat
lze jiste sehnat i levnejsi
Ja mam 40"6tkova rada na SDK pres moly hmozdiny, ale zase ma TV vazi 10kg, to tazatel jeste neupresnil.
Jinak stena to urcite udrzi (pokud se jedna o podobnou TV) jen je potreba zvolit vhodne ukotveni aby se nam Ytong pri dotahovani nezacal drolit
Dale je mozne za TV dat design kousek v podobe lamina tj. od podlahy po vysku uchyceni TV
Je mnoho moznosti jak to vyresit, zalezi co na to tazatel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.