Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netěsnící wc kombi

Od: crystalka odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit. Mám starší typ wc kombi (nádržka je k míse přišroubovaná). Měnila jsem "střeva" a teď mi při spláchnutí (a pouze při spláchnutí) podtéká voda mezi nádržkou a mísou. Koupila jsem těsnění na váhu, aby bylo pod celou plochou nádržky nové a vcelku, ale pořád to teče...nemáte někdo nějaký nápad, co s tím? a prosím, neraďte mi instalatéra, bo když jsem to začala, chtěla bych to i dokončit sama.

Děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drap*
hodnocení

2x

Těsnění tedy očividně netěsní. Zkusit přitáhnout, popřípadě znovu vyměnit těsnění. Současné těsnění také může být někde shrnuté. Pokud prolíná jen malé množství, mohl by pomoci silikon

crystalka
hodnocení

Děkuji za radu, ale už jsem to vyřešila...vyndala jsem ten plát těsnění, vyřízla kroužek a nasadila ho na manžetu, která zespodu drží ten splachovací mechanismus...a zatím je to v pořádku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]