Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám červenou lakovou kuchyn ve vysokém lesku a bohužel jsem na dvířka při čištění vzala hrubou stranu houbičky
Na dvířkách zůstaly matné jako by poškrábané taky houbičkou.
Jde to něčím rozleštit,nebo jsem to nadobro zničila?
Děkuji za radu
Pokud není porušený lak až na základ, zkusil bych dvířka přestříknout lesklým bezbarvým lakem. Vysadit a položit vodorovně, aby lak nestékal, odmastit a nastříkat souvislou vrstvu laku.
použij leštící pastu bud to tempo ,nebo 3m pastu,osobně bych to ale viděl na leštičku,jedině někdo do dělá autolaky,ten lak doma nevím,aby to nebylo ještě horší,záleží co to je za matroš,aby se to nezrozleptalo,neloupalo atd,plastové podklady se třeba leptajíaby to drželo.tady si asi moc nemůžeš dovolit pokus omyl,lesklá je pěkná ale je tam vše vidět,promin že to tak řeknu ale to bych si vživotě nekoupil je to nepraktické a bude tě to časem štvát čím dál víc a těch nehod a škrábanců bude přibejvat,vidím to u švagrové,ale už se nad to povznesla
Kromě dvou jsem to zatím všem zájemům rozmluvil. Je to sice velká móda, ale tím to končí. Negativa silně převažují a jedno z velkých problémů je nebezpečí poškrábání se kterým se tak nějak už nedá nic moc udělat. Sice by se asi dalo, (záleží na rozsahu poškrábání) postižená dvířka rozleštit, ale s pravděpodobností hraničící s jistotou to bude vidět, neb ty opravovaný dvířka...prostě budou trochu jiný než ty původní. Takže aby to nebylo poznat, tak jedině znova přestříkat. A nejlíp celou kuchyň, ovšem už ne do vysokýho lesku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.