Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Ráda bych k ježíšku nadělila rodince kafíčko. Nevím jestli koupit Tassimo, Cafissimo nebo Dolce Gusto. Hledala jsem nějaké články a moc toho tedy není. Pouze názory, že to někomu chutná či nechutná.
Kdyby šli ty kapsle plnit, tak není co řešit. Navíc mají teď akci, že to stojí jen 899,-
Zkoušel to někdo znovu naplnit? Nejde to samé i pro Tassimo třeba? Láká mě ta čokoláda Milka. Neorzbije se tím kávovar nebo neztratí záruku? Děkuji moc
kapsle tassimo se v kávovaru připravuje načtením čárového kódu v přístroji a ten rozezná druh nápoje a připraví. chtělo by to kapsli prozkoumat po použití, jakým způsobem byl obsah vytažen a podle toho jí naplnit, samozřejmě něčím stejné konzistence materiálu. takže za mě si myslím, že by to šlo. hlavně neporušit EAN kod. ještě záleží na tom, zda se to vyplatí.
Nevim, zda je to aktualni, ale me zkusenosti s plnenim Tchiba jsou celkem dobre. Jde to snadno, jen u jemne mletych napoju je potreba nedat obe sitka kapsle, jak popisuje navod nahore. Napriklad originalni kapsle na horkou cokoladu nepouziva ani jedno stiko a je uplne plna (zkousel jsem zatim jen julius meinl drinking chocolate), ma 15g (obycejne kafe ma 7-8g).
Je potreba si uvedomit, ze kavovar na horkou cokoladu je hodne draha vec... specialne tassimo s uzitim 2 kapsli vychazi per drink draho a jedine co pristroj dela je to, ze zalije napoj horkou vodou.
Ja osobne jsem to Tchibo v te vanocni akci nakonec koupil. Presvedcila me stejna stranka, co jste poslal
Chtel jsem presso masinku, co umi penit mleko a mit moznost trosku zkoumat kavu. Je skvele, ze nyni mam doma 15 druhu espressa a neresim, ze mi schnije, ztrati aroma ci tak neco. Paradoxne jsem po experimentech s jinymi znackami kavy pro cafissimo skoncil u tchibo kapsli, specialne limitovana edice Indonesia aceh. Dostal jsem k tomu i darkovou kazetu, takze kazda navsteva co ke me prijde zasne, protoze dostane drevenou kaztu v ni je 20 rozdilnych kapsli a ja mohu prednaset, jestli chteji 100% arabicu, fair trade kafe, nebo s primesi robusty (pred vanocemi dostali jen instant nescafe) )
Plneni jsem resil na zacatku, udelal asi 10 kapsli a nasledne to prestal resit, protoze stale hledam tu, co mi nejvice vyhovuje. 15 prazdnych kapsli jsem si odlozil, nektere uzivam na pripravu caje (cely pytlik dam do kapsle bez dolniho sitka). Nescafe jsem jeste nezkousel, dobry napad... moje mama ho uziva do bezneho presso kavovaru a je spokojena prave diky pene.
asi to je již pasé, ale systém Caffitali - používá ho Tchibo je asi nejlepší. Na trhu mají nejširší nabídku a kompaktibilitu značek - Tchibo, Chiccodoro, Ecafé, julius meinl, dallmayr... velký výběr. Já používám a jsem moc spokojenej - vždy super kafíčko!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.