Nejste přihlášen/a.
nebo také koukněte na obrázek... návod se používá až tehdy, když už nevíme kam z konopí...
nenašel jsem jiný manuál než ruský, aspoň něco... ty v maďarštině, italštině a další byly bez jasného obrázku...
jinak poznámka dessova sedí, zkuste najít kohout na vypouštění a dostaňte vodu obráceným směrem... nebo najít souseda, který to aspoň trochu umí, technik by byl drahý...
Děkuji, odpoledne vyzkouším
Samozřejmě návod jsem četla, 100x tam i zpátky. Hledala jiný na netu. Ale pořád jsem si připadala jak Alenka v říši divů)
tak natlakováno Nakonec tam byl přímo kohoutek...nebylo nutno nic propojovat.
Ale topení stále netopí .D
taky vyzkoušeno, jak termostat, tak kotel... . Všechno všude správně nastaveno, už fakt nevím ...
Je tam někde pojistka,nesvítí havarijní světélko?Je tam knoflík odstranění poruchy.Všechny knoflíky pomačkat,když se zastrčí zástrčka do zásuvky,rosvítí se něco?
Ne ne, nesvítí,žádná porucha. Všechno jede jako když topení šlo, všechno je i stejně nastavené. Užitková voda se normálně ohřívá, to se kotel sepne. Ale na topení ne. Vyměnila jsem i baterky do termostatu,ale furt nic. Chybu to žádnou nehlásí. Asi tomu pomůže fakt jen odborník Ale chtěla jsem nejdřív vyzkoušet všechno co šlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.