Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám velkou prosbu. Jak mám přesvědčit manžela, aby se už konečně staral o domácnost! Nemyslím tím uklízení, atd... Ale opravy, a nebo třeba teď, máme domy myši a jeho jediná odpověď je JO KOUPÍM PASTĚ! Podotýkám, že myši tu máme přes měsíc. Není schopen dojít ani za domácí, aby nechala vyčistit sklepy! Bydlíme totiž v přízemí. Já prostě odmítám trávit vánoce v myším doupěti!
Abych mu nekřivdila, pastě koupil - myši z nich vylezli tak co by se staral! Nebo jak to mám chápat? To musím opravdu si vše zařídit já? Ono je toho doma více, ale manžel jen sedí u PC a jinak nic. Je tady toho dost, co by se dalo opravit, spravit,... Ale od PC se prostě neodlepí!
Prosím, když mu vypnu net, bude jen nasr... a nic z toho
Co hodinový manžel? Máte někdo zkušenosti?
Děkuji
hodinový manžel je dobrej. zkuste si ho objednat na dobu, kdy Váš manžel bude doma. myslím si, že ho to minimálně nadzvedne ze židle a když si ho objednáte tak, aby manžel doma nebyl, tak to bude ještě zajímavější.
Jo to je neco jako muj fotr jenom se cely dny vikendy a kdyz prijde z prace vali na sedacce v obivaku a huli nastesti z okna krouti hlavou jak blbej a chlasta kafe kdyz se neco pokazi v baraku tak jenom hne ramenama a je videt ze mu to je jedno a kdyz mu to nekdo vpali tak se akorat jako srab kreje barakem ze nas vihodi nebo ad si najdeme svoje bydleni,ale na to on nema nato ho moc dobre znam navic je muj nevlastni
Ale jeho barák a jeho "PRACHI" dobrý. Co tě tam drží a co jsi dokázal, že ti to dává právo takhle se o něm vyjadřovat?
Pro "hosberu": Buď sis ho takového vzala nebo sis ho k tomu vychovala. Řešil bych to "externími dodavateli". Buď bude nucen za služby platit nebo bude muset přiložit sám ruku k dílu.
to vis kdo ho nezna nepochopi a neboj nejsem ten kdo nechce delat a jenom huli a fetuje penize domu nosim jenom ma takovi ulety no to spis jemu se nechce makatfurt ty blbi reci "me budete zivit"to urcite
No tak tu holt máme myši. Nemohu za to, že ty svině jsou nepolapitelný. Nechci dávat jed, protože když je pak nenajdu, tak tu budou smrdět jejich mrtvolky. Utratil jsem peníze za pastičky(různé druhy) ale myšky jsou šikovné(to říkal i ten pán v železářství) ale mojí manželce to nevysvětlíte. No a jinak jsem ten nejhorší manžel na světě takže si klidně zavolejte toho hodinového manžela, protože já tu opravdu vůbec nic nedělám. Zkusím si najít ten taliban Díky za inspiraci, to budou Vánoce
Hosberu, bydlím v domku a když jsem se přistěhovala a to i s dvěma kočkama, nesnesla jsem pohled na to, jak ty chudáky myši týrají a pokaždé ji zachránila kočičákovi ze spárů. To byl květen a bylo to venku. Pak přišla zima a milé myšky se mi nastěhovaly do kuchyně a všechny skříňky mi zaneřádily hovínkama a pak také schroustali co se dalo. I kočičí křupky, celý dvoukilový pytel. Udělaly dírku vespod a vyžraly to. Já měla měa těch kočičích křupek několik pytlíků, tak jsem si toho nevšimla, a pak jsem ten jeden vzala a ruka mi vylítla do povětří, byl prázdný. No to už mne naštvalo, a tak jsem koupila pastičky, jenomže jsem ty mrtvé myšky nemohla vyndávat, protože mi jich bylo líto a musel sem chodit soused. No, a nyní. No nyní už je chytám sama. Nedá se nic jiného dělat. Dám do pastičky kousíček špeku, nebo kousek škvarečku a určitě tam za chvilku nějaká je. Přimhouřím oči abych ji ji neviděla, a vyhodím do popelnice. Minulý týden jsem za jediný den den chytla šest myšek. Asi celé hnízdo. Co mám dělat? Je mi jich líto, ale když ony jsou schopny všechno schroustat a taky hodně zaneřádit. V létě mi do bytu vleze jen sem tam nějaká, ale v zimě to je doslova invaze. A to mám kočky. Tak kupte takové ty bílé pastičky z umělé hmoty, ty jsou "nemilosrdné". Ale alespoň ta myš netrpí. Tohle přece jako správné holky zvládneme i bez chlapa.
Když máte doma tolik myší, zvažovala bych nějakou "kontrolu" zda ve zdi či v podlaze není díra a nelezou k vám. V tom případě díru zacpat lepidlem a je po myškách
Verčo, bydlíme v paneláku v přízemí. Takže podle mého chodí ze sklepa a to jedině stupačkama. Dneska jsem dal na radu vás z poradny a opekl jsem na sporáku chleba. Účinek se dostavil okamžitě a byl jsem svědkem, jaké jsou ty myši svině. Ona normálně vylezla zpoza lednice a vlezla si na tu pastičku zezadu přes to, co by jí mělo ubýt. A packama normálně vzala ten chleba a odkáčela jako vítěz. No já tam stál jak hovado s otevřenou pusou. Tak jsem tam dal salámek a přilepil jsem ho izolepou. Jenom jsem nechal volné kraje aby to cítila. A že mě někdo neporadí co jsem si vzal to mám. Tady je babinec to je hrozný...
Přispěji k tomu babinci Jako správná baba.
Mám dvě možnosti. Buď se budu spoléhat na manžela a nervovat se, jestli to udělá, nebo neudělá, buď mu budu něco stále připomínat, urgovat, nebo si to udělám sama. A co si neudělám sama, tak se na to prostě vykašlu. Jsem normální? Asi ne.
Prožila jsem si své a tak si dokážu vážit toho, že maká od rána do večera, že mě říká Mařenko místo třeba ty k.ávo, že si mě váží a občas jen tak pohladí. Toho, že se o něj můžu opřít. Pokud mám chvilku, kdy mi přijde naprosto hrozný a k ničemu, stačí jít před zrcadlo a zeptat se. Jsem já dokonalá? Dělám všechno, co by si muž přál? Hádejte, jaké najdu odpovědi.
Spokojené manželství je o toleranci. Nevlastníme toho druhého. Je jaký je. Ber, nebo nech být. Toť můj pohled.
"Mařenka" ......
...
to je známka za odpověď Mařenky.
Také se musím připojit k této odpovědi. Maluji, vrtám, opravuji, stavím, tapetuji, vařím, dělám budky pro ptáčky,
čtu, cestuji, vše ve volném čase, ještě děláme. To vše, je můj koníček. Když bych čekala, až manžel vyvrtá díru do panelu, na obraz,
tak obraz mohu vyhodit. Neměla bych ho kam pověsit. Někdo nemá buňky na manuální práce, tak ji nedělá. Umí něco jiného.
Někdy je to k naštvání, ale jako Mařenka si řeknu. Já taky nejsem ideální, má mě rád a dává mi to najevo tisíci způsoby. Vůbec si
nedovolím zeptat, zdali dělám vše, co se muži líbí? Odpověď bude, NE,NE,NE... pokračování...
Myší se bojím, ale bojuji proti nim. Nemáme je.
souhlasí s Mařenkou,asi bych si ty pastičky dala sama.je fakt že vetšina chlapů maká od rána do večera a jsou rádi že si odpočinou alespoŃ u nás to tak je.
Tak už jste poučen, přivázat návnadu a přivázat pastičku - drátkem. A mámě se nejvíc osvědčily ty plastové sklapávačky, na ty stačí kýchnout a sklapnou. A myšky chodí podle zdí a nábytku, takže pastičky dávat na taková místa.
Myši, Myši, Myši...Podívejte se na obrázek, žádná myš vám neuteče.
doplněno 18.12.11 23:32:Obrázek nenaskočil
doplněno 18.12.11 23:35:Myš musí vylézt na krabičku a spustit se dolů, nikam neuteče, konec!
V krabičce jsou pod pastičkou naloupané vlašské ořechy a v pastičce je také vlašský ořech.
Ať, žijí myši!
Milá werčo, to nejde. Já tu kontrolu ani nemusím dělat, já dobře vím, kude sem ty mršky lezou. Je to z letní kuchyně, ketrá sousedí s tou normální kuchyní a vede tamtudy potrubí . Asi by se to odstranit dalo, ale na to nemám holt prostředky finanční. musela by se vybourat linka a na to se tedy vykašlu. No, ale možná to lepidlo, nebo nějaká pěna, ale tu myšky prokoušou. V každém případě to už tuhe zimu dělat nebudu. Ale díky za radu, v létě to zkouknu.
Potřeboval bych vědět alespoň přibližný věk manžela, jak jste v manželství dlouho, jakou má profesi-zaměstnání, jestli máte děti, jestli víte, co na PC dělá, pak vám hned napíšu.
Manželovi je přes 30, spolu jsme 6 let dělá obchodního zástupce, děti máme 2 a na PC je zde na poradně
Já nepotřebuji k odpovědi vědět nic - co jste si vzala, to máte. Spousta ženských je na tom mnohem hůř. Mlátí Vás? Nemlátí. Má rád zvířátka? Asi jo, minimálně ty myši . Á propos - pod jakým nickem je na Poradně? Pod žádným? No, co dodat více. Zadejte si do vyhledavače heslo TALIBAN. Najdete spoustu inspirací
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.