Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprcha špatně sprchuje

Od: cesmina* odpovědí: 6 změna:

Nad vanou máme pákovou kohoutkovosprchovou baterii.Nedávno začala zlobit.Když vytáhnu ten přepínač do horní polohy na sprchování a nemám puštěnou baterii na plno ,tak se mi to částěčně přepne zpět a teče ze sprchy i z kohoutku.Šlo by to nějak opravit nebo je nutná výměna celé baterie.Děkuji Cesmína

doplněno 18.12.11 13:49:

Když byla nová tak se dala vytočením nahoru zajistit ,ale teť už to nedrží pokud voda neteče naplo.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

1x

Vyčistit vymenit tesnenia a mohla by fungovat.Nedrži tlak preto robi to čo robi.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vyměnit za baterii, u které se dá přepínač pootočením zajistit v horní poloze. O jiném řešení nevím.

doplněno 18.12.11 13:31:

Případně baterie s páčkou.

hodnocení

0x

Tento problém jsem již zaznamenal a tuším že byla baterie jen zanešená nečistotami. Zkuste ji odmontovat a vyčistit.

doplněno 18.12.11 13:37:

A pokud nepomůže koupit jinou jak psal ladinpraha

hodnocení

0x

Zdravím, nedávno jsem řešila stejný problém. Také jsem myslela, že budu muset měnit baterii. Ale dá se koupit přepínač samostatně (asi 350 Kč) - vyměněno, funguje skvěle.

dahol*
hodnocení

0x

Dobrý den,

a jaký je to výrobce této baterie?

cesmina*
hodnocení

Já už nevím kdo ji vyrobil.Krabičku jsem nenašla.Ale je to ta z levnějších.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]