Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma na pouzdra na dveře

Od: behal odpovědí: 3 změna:

přemýšlíme o výměně dveří za dveře pojízdné, které se schovají do zdi. v poslední době se o tom dost mluví. rádi bychom nějaké zkušenosti od uživatelů, kteří to mají a taky asi poradit firmu, která to dělá. to se dělá komplet v jedné firmě dveře i to pouzdro do zdi?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Posuvný dveře asi jak na co a taky kam. Když je chceš dávat výměnou za klasický tak je třeba vyřešit základní problém. Vybourat kvůli dveřím kus zdi a nebo je dát na zeď. Pokud tam je ovšem místo. Nehledě k tomu, že v obou případech je pouzdro zbytečný vyhazování peněz. Jde to v pohodě udělat i bez něj a levněji.

akkord*
hodnocení

0x

myslím, že je nutné si to pořádně promyslet, vnitřní dveře mohou být docela pěkné i klasické, je nutné si jen dobře vybrat tyto zmiňované koupíte i v OBI, ale jsou zde ke koupi také.

annyfi*
hodnocení

0x

O tomto typu dveří jsem dost uvažovala - dost by nám to pomohlo, co se týče místa, máme malý byt. Ale pravdou je, že mě odradila údržba. Máme pejska a malé dítě, takže jak pak z toho pouzdra dostat všechen prach a usazeniny.,...? A hlavně toho bourání je až moc na můj vkus. No uvidíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]