Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupelna odpad páchne

Od: martin12* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám prolém v koupelně kde jsm epreventivně čistil odpady krtkem, uplně jsme poté ucpal umyvadlo, po rozmontování sifonu jsem to opět zprovoznil nicméně zůstal zápach a z umyvadla tahne vzduch...děkuji za radu jak to vyřešit...

martin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

0x

Divna otazka, jestli tam mas sifon a po vycisteni si pustil vodu, tak je sifon plny vody a pak nema kudy tahnout do umyvadla vzduch, pokud mas jenom ten sajrajt, kterymu se rika flexibilni sufon (takovy ten husi krk),tak si z nej ten sifon musis naohybat.

A toho krtka tam nelej jenom preventivne, jenom v pripade potreby, znicis si s tim casem vsechny gumovy tesneni v sifonech, lepsi je odpad cistit mechanicky a ty chemicky sajrajty pouzivat jenom v pripade nutnosti a na docisteni po machanickem protazeni perem, kdyz voda uz proteka a nestoji v umyvadle.

martin12*
hodnocení

dekuji za rady, musel jsem koupit novy sifon a ted je to super...diky ...

ency*
hodnocení

0x

Pustťe vodu. až se naplní zápachová uzávěrka v sifonu, Zápach přestane

martin12*
hodnocení

děkuji za radu, byl špatný sifon...po výměně už je to zase v pořádku...děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]