Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace odvětrání kuchyň, koupelna, šachta

Od: 11tom* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám dotaz ohledně odvětrání. V našen RD máme šachtu, která je v tuto dobu dvětrána na plochou střechu. Můj dotaz zní, pokud na potrubí odvětrání připojím odvětrání z koupelny (ventilátor), odvětrání kuchyň (odsavač par), jak docílit správného odvětrání šachty, s tím, aby vpřípatě puštění ventilátoru respekt. odsavače par, nešla všechná párá, zápach do šachty.

Předem děkuji za vaše postřehy a rady. Tomáš

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Zkuste si uspořádat myšlenky a zadat dotaz nějak lidsky,je to zmatek.

11tom*
hodnocení

Pro lepší představu přikládám struční nákres půdorysu. Snad bude srozumitelnější než můj popis :).

Instalace odvětrání kuchyň, koupelna, šachta
des*

Na staré potrubí se lze napojit a to koleny 45°,nad sebou ,ne do T kusu,aby tam byl náběh a nebyly trubky proti sobě.Žádnou klapku nedávejte.Použijte HT systém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma odvětrání koupelny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]