Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat distanční prvky pod kari síť?

Od: vodry* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Možná blbý dotaz, ale kde se dají sehnat distanční prvky (lišty) pod kari síť? Už jsem byl v OBI, Bauhasu a i ve stavebninách a nikde to nemají. A jakou polyetylenovou fólii mám použít mezi betonovou mazaninu a polystyren? Nebo je to jedno. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Že ty jedeš podle příručky? *cteni*. Už ten výraz betonová mazanina. Každý to zná jako beton ;)

A ty distanční prvky máš ze stejné knížky, že jo? :) Co takhle zkusit přitele Googla? Zadej distanční podložky do betonu.

Ale jinak dá se bez nich obejít. Položíš kari síť na dno a když dáš první várku (kolečka) betonu, tak ji (tu kari síť) kousek , tak o třetinu výšky betonu, pozvedneš, ať neleží na spodu a celá se zaleje do betonu.

Ale pokud Ti přijede rovnou domíchávač, tak se Ti ty podložky asi budou hodit.

Jo a místo PE folie jsme dávali térpapír. Asi je to nemoderní, ale funkční a nemusíš se bát, že se to lehce protrhne.

vodry*
hodnocení

Podle příručky nejdu, postižen ze školy :)
Právě, že mi ve středu přijede mix s čerpadlem a teď pokladám polyš, takže moc času neni *ee*

jabraka*
hodnocení

0x

Distančky najdeš tady,ta folie je tam jen proto,když na čerstvý beton položíš polystyren,tak by mohl nasáknout vlhkost.Takže jakákoliv folie.

autostav-mix.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]