Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hřejivé polštářky do ruky či kapsy

Od: imsorry* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Neviděli jste někde v nejbližší době hřejivé polštářky do ruky? Já je koupila v Lidlu, tam je prodávali po dvou, což se mi líbilo, ale tam je už dávno nebudou mít. Dále jsem je zahlédla od Tchibo (v Globusu) - myslím, že také po dvou a dokonce v takovém heboučkém obalu, což bylo super, protože bez něj to dost pálí :) Samozřejmě až nedávno mi tyto polštářky přišly na mysl jako vánoční dárek, ale nikde jsem je neviděla. Nevíte, kam pro ně, kromě objednávky přes internet? Přítel říkal, že by je mohli mít ve sportu, ale to se mi nezdá. Jsem z Karlových Varů. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dají se koupit v Hudy sporu, Intersparu, někde i v lékárnách, či zdravotnických potřebách.

doplněno 12.12.11 13:43:

Pardon-sportu...*smich*

doplněno 15.12.11 20:02:

Není zač, rádo se stalo:)

imsorry*
12.12.11 14:02
hodnocení

Děkuji *palec*

imsorry*
hodnocení

Tak už je mám, a dokonce od toho "Tchiba", co se mi tehdy tak líbily - v Intersparu za 99 Kč. Tak snad se budou líbit. Já je budu mamce závidět, líbí se mi mnohem víc než ty moje z Lidlu za 149 Kč *zed*

Tak to je bezva!*hej*

doplněno 15.12.11 09:05:

Myslím tím to, že je máte, ne to, že je budete mamce závidět...*smich*

tomasss*

Hojky, mohl bychse zeptat jestli to byl nějáký pražský interspar? jelikož v našem hostivařském je nevedou :(((

ludak*

Myslim že když je z Varů tak ve Varskym.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]