Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,můžete mi prosím poradit jak vybrat?Jsme 5-ti členná rodina,nádobí myji tak 4-5x denně,bydlíme v paneláku,tudíž-malá kuchyň.Rozhoduji se,jestli stačí myčka 45cm nebo raději 60cm?A se značkou si taky nevím rady.Obavy bych měla z Whirpool,nečtla jsem o nich moc dobrého.Elekrolux?Bosh-někde píší dobré ,jinde ne...?Vůbec netuším,jak se rozhodnout?Potřebuji volně stojící s možností demontáže vrchního krytu.A cenu si nemůžeme dovolit vyšší jak 8000,-.Můžete mi prosím něco doporučit?Nějaké vlastní zkušenosti?
Děkuji
Motal bych se kolem AEG, popř electrolux... pokud máte místo/možnosti berte širokou.. je to lepších prakticky ve všech ohledech, pokud ji tedy nebudete plnit týden.. což pochybuji...
Já bych doporučil jeden model od AEG který má díky myčkovému výročí 50ti mesiční záruku což se jen tak nevidí a je to záruka na komplet myčku ne jen části... ale 8 to bude bohužel málo.. v mnou uváděném případě bych doporučil přihodit a pokud to opravdu nejde tak spíše koupit zanussi v té nejlevnější skupině kde není moc zbytečných programů a čidel která by se mohla pokazit...
doplněno 14.12.11 15:25:Vždy mě tak dokáže pobavit ta hláška "whirpool je nejlepší" .. ale asi jo, dostupnost dílů na tyto šroty je úžasná ...
Dobrý den,při frekvenci mytí a počtu členů rodiny bych doporučil smozřejmě myčku 60cm.Já osobně mám myčku Whirlpool již skoro 14let a pracuje celou dobu absolutně bez problémů.Je pravda že myjeme jen každé 3dny.V létě bude rekonstrukce kuchyně a koupím novou pochopitelně od stejné značky.Jinak v cenové kategorii (levných)do 10000,- podle spotřebitelských testů myje Whirlpool nejlépe.
Urcite mycku sirky 60cm, i za cenu, ze prijdete o nejakou skrinku. A taky bych se poohledla po mycce se zasuvkou na pribory, ktera usetri hodne mista ve spodnim kosi, kde by jinak byl na pribory kosik.
Zásadně 60 a i ta nejlevnější bude dobrá.Demontovat vrchní kryt jde u všech modelů a typu tak jsem to dělal jak u první myčky Ardo ,tak ted u Indesit. Značka Whirpool je jedna z nejlepších . Kolik má myčka programů není rozhodující ,stejně na 99% budete používat jenom jeden.Vždycky jsem koupil tu nejlevnější a nezklamal jsem se .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.