Nejste přihlášen/a.
Poraďte mám bolavé záda(výhřezlé plotýnky),jakou madraci mám koupit když je takové množtví a typů a všude píší že to jsou zdravotní matrace.Děkuji za odpověď.
Snad to nebude proti pravidlům, když napíšu výrobce, ale nám se osvědčily matrace z HR pěny značky Materasso materasso.eu/... kupoval jsem je tady moje-matrace.cz/... Musíte mít ale lamelový rošt, ne pevný.
Já bych doporučila se obrátit na specializované matracové studio a nenakupovat v nábytkovém supermarketu. Letos jsme kupovali nové a jsme maximálně spokojeni. Sice jsme za ně dali nakonec 2 krát tolik než jsme pǔvodně plánovali, ale když jsme vyzkoušeli ve studiu, tak jsme neváhali. Dovoz a donos až do ložnice byl v ceně a matrace byly dodány ihned k použití (někde je dávají srolované a pak se musí nechat 2 dny uležet).
Myslím, že hodně záleží na prodejci, jaké má zkušenosti. Tam, kde jsme kupovali, byl cca 50letý pán, který tuto práci dělal přes 10 let a podle našich postav a povídání o životním stylu (sedavé zaměstnání, přítel extrémní sport) nám sám doporučil v rǔzných cenových kategoriích.
Přeji šťastnou volbu
Nedoporučuji Vám žádnou pružinovou matraci, ale s pěnou, která má paměť. My ji máme z Ikea, podívejte se na odkaz. Tkzv. paměťová, neboli líná pěna, okopíruje vaše tělo a nikde netlačí. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.