Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych vyštukovat ložnici v paneláku.Chtěl bych kvalitním štukem.Viděl jsem v kýblích už namichaný primaštuk 8kg za 109kč se mi to zdá levný. a pak je keraštuk ještě.poradite který je lepší?
Já bych na panel klasické vápenné štuky nepoužil.Jen oprav oloupaný starý štuk flexibilním lepidlem a vyhlaď po zaschnutí finální stěrkou.Kontroluj rovinnost bočním světlem.
JABRAKA
8 kg? Není to nějak málo? Já jsem se tahal s kýblema keraštuku a ty mají snad 40kg... Jinak mě doporučil zedník ten keraštuk, moje skromná zkušenost po pár metrech štukování jako že to i jde... ale i tak mi to praskalo a občas se loupalo. Ale to bylo asi rukama a taky bylo horko... Každopádně na malou ložnici je celkem jedno ta cena, když toho bude tak málo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.