Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co pod nový koberec?

Od: kocourovec* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím Vás existuje něco pod koberec? Já bydlím ve staré bytovce v přízemí a ze sklepa je strašná zima. Zem je studená a navíc mám dojem, že to má vliv na spotřebu plynu:(Teď budu mít nový koberec a říkala jsem si, že by se tam pod něho mohlo něco dát a jestli by to šlo i pod lino. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Podívejte se do diskuzí, které zde proběhly. Např. zde: www.poradte.cz/do/...
www.poradte.cz/do/...
www.poradte.cz/../...

jimmyfloyd*

hobra se může vyskládat ,popř miralon pod koberec, bude i měkčí a samozřejmě to trochu zateplí a částečně odhluční

msmity*

Miralon urcite nedavat, ten je pod plovouci podlahu. Koberec se vam na nem zvlni. Koupil bych kobecec s vetsim filcem a popripade tzv. papir pod koberec

kocourovec*
hodnocení

Koberec už leží a pod ním je Miralon, tak uvidíme, Plovoucí podlahu nemám, ta bytovka je 30 let stará. Koberec má větší filc, taky byl dost drahý. Díky za odpověď.

couf

No osobně si myslím že mirelon pod kobercem nemá co dělat...tak jako tak se vám pod kobercem rozdrolí...je určen jen pod plovoucí podlahy.

Pod koberce se dodávají tzv. podložky pod koberce. V několika variantách s různou hodnotou tepelné a zvukové izolace. Perfektně izolují a poskytují kročejový komfort. Chodíte pak jak po mechu. Když si zadáte podložky pod koberec do vyhledavače tak vám vyjede několik odkazů. My jsme kontaktovali přímo dovozce a ten nám dak kontak na prodejce tady u nás v Brně.

Doporučuji bez zábran

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]