Poraďte, prosím jakou krytinu na podlahu v kuchyni, po přečtení všech možných časopisů si stejně nevím rady. Jsme tři dospělí a dobrman, vaří se denně - čili frekvence značná. Díky
Taky dopoeučuji dlažbu, protože máte psa a ten by asi linoleum poškozoval. Doma psa nemáme, takže jsme investovli do drahéhi lina Novilon a jsem s ním velmi spokojen. Když dlažbu, tak jsem pro sametovou hnědou nebo do šeda nebo odstíny oranžové.
Nazdárek, dlažba je velmi praktická, ale moc studí. Takže doporučuji nějakou pěknou dřevěnou nebo plovoucí podlahu s velkou tvrdostí. Pozor ale na vylité předměty. Mohla by se rychle zničit.
flora*
nooo takze diky moooc uvazuji taky o dlazbe , takze jste mi to potvrdili ahoj ahoj
Jestli chcete skutečně kvalitní podlahu, tak teraco - to je leštěný beton s různobarevnýma kamínkama, vypadá moc dobře, zvlášť když se z těch kamínků udělají třeba nějaké ozdoby - olemování kraje místnosti atd. Je to prakticky nezničitelné, jen to bude asi dražší.
flora*
tak to je hodně zajímavý nápad,ale! po zrušení všech dlažeb a lin (3vrstvy) se objevilo cosi jako červený beton, prý xylolit? S tím by třeba něco šlo udělat
pavel2*
Tak pokud máte xylolit, tak ho stačí vyčistit a natřít barvou na podlahy (možná předem napustit), a bude to lepší a levnější než na to dávat nějaké dlaždice, které by stejně za pár let odpadaly nebo popraskaly.
Proc ne lino? Dlazba bez vytapeni podlahou mi prijde prilis studena. Budeme delat podlahu v baracku a do kuchyne premyslime nad PVC - imitaci dreva. Co vy na to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.