Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Espresso na kapsle - jaké?

Od: dusekkovac® odpovědí: 5 změna:

Poradí mě někdo kdo má zkušenosti z "ESPRESSEM DOLCE GUSTO" a z "BOSCH TOSSIMO"? Jaký je mezi nimi rozdíl? Vím,že oboje jsou na KAPSLE! Ale ty na DOLCE GUSTO mě připadají levnější! Díky za radu!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Já bych se přidal k tazateli a dodal bych, kdo má zkušenost s Cafissimem od Tchibo?

Jinak kapsle k DG i k Tassimu mi přijdou cca. stejně drahé. To Tchibo má kapsle levnější, ale není moc výběr. Zase má ale trysku na mléko což je výhoda mimo jiné i cenová. Také se rozhoduji který:)

smoula*
hodnocení

0x

Pokud nechcete pít levnou kávu s mlékem, ale preferujete kvalitní espresso, tak si kupte si Nespresso. Kvalitu Starbucks s tím nedocílíte, ale určitě neprohloupíte. Tassimo jsem neochutnal, ale Dolce Gusto dobré espresso udělat neumí

jarahosek*

Nad tím jsem také přemýšlel. A stačí i to úplně nejlevnější? Jinak DG jsem se někde dočetl, že v D-Testu dopadlo jako jedno z nejhorších

annyfi*
hodnocení

0x

Dobrý den, jsem majitelkou DG a spokojenost. Patřím ale k lidem, kteří pijí kávu méně, takže si ráda o víkendu vychutnám presso, jindy zas latté,...atd...na denní pití to je ale drahá záležitost-podle mě. Kafaři, ktří chcou pořádné presso, nechť si koupí pořádný presovač.

hodnocení

0x

Dobry den, podle meho nazoru z toho kvalitni kavu nevyloudite. Navic ani nemate kontrolu nad tim, jaka kava v tech kaslich je. Nekomu to chutnat muze, ale jste omezena na jednoho vyrobce. Ja osobne mam kavu rad a na pesso si radeji zajdu a doma si davam kavu z frech pressu, ktery je za 120 KC a kavu si nechavam mlet cerstvou od prazirny. Ony ty kapsle sice vydrzi nejakou dobu, ale ta vune tam proste neni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]