Nejste přihlášen/a.
Poradí mě někdo kdo má zkušenosti z "ESPRESSEM DOLCE GUSTO" a z "BOSCH TOSSIMO"? Jaký je mezi nimi rozdíl? Vím,že oboje jsou na KAPSLE! Ale ty na DOLCE GUSTO mě připadají levnější! Díky za radu!
Pokud nechcete pít levnou kávu s mlékem, ale preferujete kvalitní espresso, tak si kupte si Nespresso. Kvalitu Starbucks s tím nedocílíte, ale určitě neprohloupíte. Tassimo jsem neochutnal, ale Dolce Gusto dobré espresso udělat neumí
Dobry den, podle meho nazoru z toho kvalitni kavu nevyloudite. Navic ani nemate kontrolu nad tim, jaka kava v tech kaslich je. Nekomu to chutnat muze, ale jste omezena na jednoho vyrobce. Ja osobne mam kavu rad a na pesso si radeji zajdu a doma si davam kavu z frech pressu, ktery je za 120 KC a kavu si nechavam mlet cerstvou od prazirny. Ony ty kapsle sice vydrzi nejakou dobu, ale ta vune tam proste neni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.