Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s pračkou Electrolux

Od: feda* odpovědí: 3 změna:

Mám pračku Electrolux EWT 1215 a ke konci praní asi tak 30 min. do konce se sekne a napíše závadu E20, což je porucha vypouštění. Ucpaný filtr ani hadice nejsou, čistil jsem je, čerpadlo je taky volné, točí se. Program se rozjede pokaždé, když se profoukne odpadní hadice a voda se vypustí a jede to dál, ale pak se to zase sekne a opět se do toho musí fouknout. Někdy to dojede do konce už po prvním profouknutí. Díky za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1. nemáte náhodou v odpadu dementí antimsradlavou kuličku s pružinkou která čerpadlo dusí..?

2. jak je stará? Čerpadlo někdy zestárne a již nemá výkon.. nějakou vodu vypustí ale stejně ne vše a pračka háže 20cítky...

aaaaaa*
hodnocení

0x

není náhodou vývod do sifonu pro pračku který je ucpaný?

feda*
hodnocení

Zkusil jsem rozebrat ještě čerpadlo, uvnitř byla voda a bude nejspíš už vyběhané. Nejdřív jelo jen v určité poloze a po vyčištění a usušení rototu to funguje. Takže bude následovat výměna čerpadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]