Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme asi půl roku starou pračku indesit 107 a dnes mi začla psát chybu F 05. Chci se zeptat jestli nevíte co to znamená a jak se to dá opravit. děkuji Eliška
Teda to čumím jako blázen! Já na ten odkaz také klikla, je to tam polsky a hlavně vůbec nevím, jk jste si podle toho dala pračku do chodu. Všechna čest. Já bych si neporadila. Až budu mít problém, obrátím se na Vás. teda fakt šikulka.
doplněno 11.12.11 21:36:A nejste tak trošičku smluvený a neděláte si legraci? Já se tam totiž vrátila třikrát a stále jsem nevyčetla v rámci otázky nic. Je tam sice odkaz na nějakou seznamku, to je v češtině, ale jinak se nejde ničeho dopátrat oledně té pračky. Prosím, poraďte mi, jak se v tom vyznat. Děkuji.
No to byla asi jen nádoda čuměla jsem do toho baterkou a byl tam zablokovaný zip co se urval v pračce tak jsem ho vytáhla a jelo to.
Možná jsem šikovná žena ale jen trochu a někdy. Děkuji Vám za pochvalu moc mě potěšila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.