Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitá pračka

Od: fidomil odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máme asi půl roku starou pračku indesit 107 a dnes mi začla psát chybu F 05. Chci se zeptat jestli nevíte co to znamená a jak se to dá opravit. děkuji Eliška

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Je nutno vyčistit filtr čerpadla.

translate.google.cz/...

fidomil
hodnocení

děkuji za radu moc jste mi pomohly pračka už jede

hanher*

Není za co, od toho tady tato stránka je.

Teda to čumím jako blázen! Já na ten odkaz také klikla, je to tam polsky a hlavně vůbec nevím, jk jste si podle toho dala pračku do chodu. Všechna čest. Já bych si neporadila. Až budu mít problém, obrátím se na Vás. teda fakt šikulka.

doplněno 11.12.11 21:36:

A nejste tak trošičku smluvený a neděláte si legraci? Já se tam totiž vrátila třikrát a stále jsem nevyčetla v rámci otázky nic. Je tam sice odkaz na nějakou seznamku, to je v češtině, ale jinak se nejde ničeho dopátrat oledně té pračky. Prosím, poraďte mi, jak se v tom vyznat. Děkuji.

fidomil
hodnocení

No to byla asi jen nádoda čuměla jsem do toho baterkou a byl tam zablokovaný zip co se urval v pračce tak jsem ho vytáhla a jelo to.

Možná jsem šikovná žena ale jen trochu a někdy. Děkuji Vám za pochvalu moc mě potěšila.

fidomil
hodnocení

Ne ne žádna legrace, fakt se mi dnes pokazila pračka a psala chybu F 05 a odpověď od rádce byla správna. Já jsem na ten odkaz klikla a zkopírovala do do překladače. to bylo vše co jsem udělala a pak dokonale zkontrolovala filtr pračky nic víc nic mín.

buss
hodnocení

0x

Ale v manuálu o tom stopro píšou, že se to má čistit.. tam bývá věcí, knoflíky, drobné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]