Nejste přihlášen/a.
Zdravim...mam ze severu popraskanou stěnu...jen lehce...a je i špatně natažena...je tzv hnusná... Budu ted dělat stropy ze sadrošu a uvažuji že bych ho dal i na tu zeď. Chci se zeptat zda mužu sadroš navrtat přimo na zeď a připadně jakou folii pod ni dat...aby odboural studenou zeď... Vata či polystyren se mi už tam nevleze...jen kdyby existovala nějaka ta folie? Děkuji.
huria
mas jen tri moznosti
1. pomoci omitniku udelat rovinu a natahnout sadrovou omitku a sterku aby to ladilo s SDK a mohl udelat rovinnu (do sadrove omitky dat perlinu)
2. Dat SDK na lepido, ve tvem pripade na buchty (urcite bude kriva), muzes pouzit i PUR penu
3. Dat SDK na rost z latek, ktere budou od steny oddelene prohem PE folie
pokud mas stenu naprosto rovnou muzes nalepit SDK celoplosne, jinak pro bod 2 a 3 doporucuji udelat otvor dole a nahore (nejaka pekna mrizka), bude to luftovat a tim padem se snizi povrchova teplota SDK a hlavne se zabrani pripadne tvorbe plisni
na nejakou folii apod. zapomen
Jasně chapeme se...našroubovat klasicky...a ta lupotherm? Nevim co to je...mrknu...
doplněno 09.12.11 22:14:Je to hrube 3 cm...a je zapotřebi mezera...což už si nemužu dovolit...takže fakt hledam nějakou folii přimo na zeď a na to sadroš...aby tloušťka byla max 2 cm...:-/ Ja vim...je to složité...ale myslim že realné...v dnešni době...děkuji všem za pomoc...
Ten jutafol al 170 by nebylo špatné...co myslite? Dalo by se to přiložit na zed a na to ten sadroš? Bez mezery samozdřejmě... A ten sadroš klasicky lepidlem nalepit na stěnu-ok...ja jsem to chtěl našroubovat klasicky jako sadroš...těma černyma šroubkamam přimo do zdi... :-/
No vlastně ja tam tvarnice... takže bych to našrouboval klasickymi vruty do sadroše...a pod to dam tu folii... topim tak z 80% na dřevo...tuhe paliva... Ci tim zkazim když tam dam tu folii? Ja si myslim že to trochu pomuže...že ten sadroš nebude tak studený! Do budoucna budu zateplovat z venku... Tak co? Pomuže mi tady někdo... Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.