Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pobočka kuchyní Oresi Brno - Vaše zkušenosti

Od: kubajs* odpovědí: 4 změna:

Dobry den

Rad bych se informoval na brnenskou pobocku kuchyni Oresi.

Mate-li nekdo zkusenosti s touto firmou v Brne, prosim napiste hondoceni :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Dejte si do vyhledávače Oresi a myslím,že až si to přečtete tak už na ni ani nepomyslíte.Hezký den.

Obávám se také!zrady!.Všude v Brně je na ně reklama, noviny, časopisy,letáky,rádio...dá se lehce zjistit.Ale: studio Palackého tř.-v rekonstukci, tj.nefunfuje,studio ul. Cejl- v rekonstrukci nefunguje,studio Bohunice- ve výstavbě.Mobilní technik co máto to nahrazovat-nefunguje,protože je na školení.Jediné funkční studio ul. Křenová (jediné v Brně!) =příliš mnoho zákazníků,málo prodavačů, protože probíhají školení... Co z toho plyne?Že jedna ruka neví, co dělá druhá. Zdá se Vám to seriózní? Můžete si to ověrit sami. Zdravím Mik.:(

denispa
hodnocení

0x

Dobrý den

S oresi mám jen špatné zkušenosti ale s pobočkou v přerově.Kuchyňskou linku jsem si objednávala Před vánosi 2007,montáž proběhla ke konci ledna 2008 ale ještě v červenci 2008 jsem jí neměla kompletně odělanou.A teď už do července čekám na dvířka od myčky-odlepovali se a spoustu dalších reklamací mě čeká.Není stejná barva,struktura dvířek no hrůza.Kdybych to věděla nikdy bych do oresi nešla.

Taky nejsem spokojená,pobočka Zlín.Na efekt kuchyň vyhlíží dobře,ale už bych do toho nešla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]