Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Rad bych se informoval na brnenskou pobocku kuchyni Oresi.
Mate-li nekdo zkusenosti s touto firmou v Brne, prosim napiste hondoceni
Dejte si do vyhledávače Oresi a myslím,že až si to přečtete tak už na ni ani nepomyslíte.Hezký den.
Obávám se také!zrady!.Všude v Brně je na ně reklama, noviny, časopisy,letáky,rádio...dá se lehce zjistit.Ale: studio Palackého tř.-v rekonstukci, tj.nefunfuje,studio ul. Cejl- v rekonstrukci nefunguje,studio Bohunice- ve výstavbě.Mobilní technik co máto to nahrazovat-nefunguje,protože je na školení.Jediné funkční studio ul. Křenová (jediné v Brně!) =příliš mnoho zákazníků,málo prodavačů, protože probíhají školení... Co z toho plyne?Že jedna ruka neví, co dělá druhá. Zdá se Vám to seriózní? Můžete si to ověrit sami. Zdravím Mik.
Dobrý den
S oresi mám jen špatné zkušenosti ale s pobočkou v přerově.Kuchyňskou linku jsem si objednávala Před vánosi 2007,montáž proběhla ke konci ledna 2008 ale ještě v červenci 2008 jsem jí neměla kompletně odělanou.A teď už do července čekám na dvířka od myčky-odlepovali se a spoustu dalších reklamací mě čeká.Není stejná barva,struktura dvířek no hrůza.Kdybych to věděla nikdy bych do oresi nešla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.