Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nopovka nebo ipa na podlahu?

Od: serzant* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

muže mi nekdo poradit jestli mam použít na podlahu ve sklepě RD nopovku nebo ipu?Jsem uplnej laik tak budu vdečný za každou radu. A jak hluboko ji mam polozit? Pouštím se do toho protože mi prosakuje voda celou podlahou.Děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Ani to ani ono,udělejte v rohu díru,aby se tam voda stahovala.Do ní dejte čerpadlo s aut.spínačem.

serzant*
hodnocení

Diky za radu,ale ja jsem zapomel napsat že tam chci pokladat dlazbu.Jen chci co nejlépe a nejkvalitneji zabranit prosakovaní spodnich vody.Díky

valdik007*
hodnocení

0x

napiste jaka je skladba podlahy v tom sklepě

hodnocení

0x

To budete muset udělat tzv. tlakovou izolaci proti spodní vodě, což je práce pro specializovanou firmu. Pokud se do toho pustíte sám, tak pouze vyhodíte peníze za materiál a namůžete si záda :))

jabraka*
hodnocení

0x

Samozřejmě můžeš udělat tak zvanou vanu,ale voda si najde místo,kudy ven,nejčastěji začne prosakovat nahoru do stěn.Proto sežeň firmu,která ti uděla drenáže okolo domu a odvedení vody pryč.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]