Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit debilnicek

Od: slunicko* odpovědí: 3 změna:

Dobry den.Potrebovala bych poradit kde mam koupit nebo jak zadat do vyhledavace "debilnicek" :) Neco takoveho na co sei napisete treba nakup... Obsahuje to kotouc papiru (podobny tomu co se dava do pokladny) a propisku - pripevnuje se to na zed. V papirnictvi maji neco podobneho ale je to na magnet a je to pouze jednorazove.Po spotrebovani trhacich papiru to muzete vyhodit a neni u toho tuzka. Kdysi jsem mela kuchare a dnes nevim kde bych neco takoveho mohla sehnat a nevim jak to vyhledat na internetu.Dekuji za odpoved.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki
hodnocení

0x

Pamatuji to plastové, asi před 30 lety. Našel jsem, ale cena je otřesná - eshop.dekoart.cz/...

hodnocení

0x

Dobrý večer, já jsem našla pouze vzkazník-tabulku na poznámky a vzkazy. Můžete se podívat zde, je to celkem šikovné: www.pontte.cz/Tabule-na-vzkazy.aspx

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]