Nejste přihlášen/a.
Ahojky,potrebuju poradit.Mam doma nejake male cerne musky,ale octomilky to asi nejsou,nachystala jsem na ne ocet a neni tam ani jedna.Mela jsem doma dekoraci suchou cibuli,zjistila jsem,ze byli v tom,ale ta uz je davno pryc a ty potvory mame porad doma.Nevite jak ne?Treba postrik.Koupila jsem si takove ty lepici navnady na ne,a nejak se na to nechytaji.
Diky moc za radu.Hanka
musky muzou byt i na kytkach.Taky jsem je mela v suseny dekoraci - s ovocem.Nezbyvalo mi nez postrikat kytky a hlinu - ne vsak moc a zabijet a zabijet ty co jsem videla.Je dobre ze jste nasla zdroj.Take je klidne muzete mit v odpadkovem kosi.Postrikejte i ten.Ja si na to kupuju Agrion.
my jsme se ted prestehovali a na predchozim byte jsem je nemela,takze si myslim,ze v kvitkach byt nemuzou.A s kose taky nelitaji.Je tady za rohem strom a na nem rostou zlute spendliky,tak jestli to nemuze byt s toho stromu...
to klidne i byt mohou, ale venku je zabije az mraz..Ja mam zkusenost s tim, ze se mi po tom i na tech kytkach mnozili.Taky se to pozna snadno.Kdyz by jste to postrikala, tak ono je to dotykovy - tim padem by jste mela vedle kytek napadany mrtvy.Radi se rozmnozuji v hline.A nemusi to byt puvodni misto kde byli.Oni si vzdycky nejaky misto najdou.Jsou to potvory.Nekolikrat jsem byla az do noci vzhuru jak me stvalo, ze tu litaji - a zabijela jsem a zabijela. (((
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.