Nejste přihlášen/a.
líbí se mi typové domy od systému bahal. Mají na netu docela dobré reference. Stavěl jste s nima někdo?
vikousi, není pasiv jako pasiv. I ten nejlepší někdo pokazí v několika detailech a jste mimo...Nevím jaký jste si vybral, ale je to hlavně o detailech.
Ale chválím Vaše rozhodnutí jít do pasivu...
doplněno 19.12.11 19:04:Vikouši, omlouvám se za neodpověď, ale musíte si pohlídat vše. Od projektu až po nastěhování zařízení...
na každé činnosti lze pokazit vzduchotěsnost, tepelné izolace, detaily...
hlavně izolace
Vikouši, chtělo to navštívit veletrh dřevostaveb. Dost informací se tam nechá načerpat. Hlavně je možno srovnávat s ostatními vystavovateli. Na slogany a sebechválu bych nedal. Ta společnost je na trhu od roku 2009, jak je psáno v katalogu. Velkou tradici tedy nemá. Souhlasím s Milanem, že není pasiv jako pasiv. Trochu mi tam vadí ta železná konstrukce. Jak je povrchově chráněna, barvou nebo zinkováním? Jak jsou ošetřeny tepelné mosty, skladba stěn, stropů atd., atd. Vše je potřeba znát. Dále důkladně prostudovat smlouvu. Známý stavel s Rovaxem a za mnoho detailů musel připlácet, protože nebyly ve smlouvě. Pokud jsou solidní, tak smlouvu poskytnou k prostudování a budou akceptovat určité připomínky, hlavně záruky. Hlavně bych se radil s odborníky. Aby to nebyla smlouva jako s AAAauto postavená tak, že těžko něco vyreklamuješ. Neváhal bych se zajet podívat na některou realizovanou stavbu. Než jsem pořizoval obydlí, dvalrát jsem veletrh dřevostaveb, pak zvítězila klasika. Známý co stavěl s Rovaxem všechno vychytal, ohlídal a má opravdu perfektní dům. Stalo ho to ale dost tisícovek navíc. AŤ se rozhodneš pro cokoli, přeji úspěch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.