Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji. Mám v plánu vyměnit okap u garáže. Z jedné strany garáže je svod a tam je to bez problému. Z druhé strany je sousední garáž na kterou se musím napojit. Okapy jsou pozinkované a tak jsem původně chtěl koupit taky pozinkovaný a se sousedem se spojit letováním které bych pojistil nýty které bych samozřekmě cínem zalil. Napadlo mě i koupit si plastový okap ale jak vyřešit napojení na pozinkovaný okap? Co tak plastový okap a pozinkovaný pospojovat nýty a pak přes spoj zevnitř i z venku přelepit laminátem? Šlo by to? Nemám zkušenosti jestli laminát bude na pozinku držet. Díky za nápady a odpovědi...
Existují bitumenové samolepicí pásky s kovovým povrchem, šířka cca 100 mm. Je to rozhodně snazší, než laminování. Dodávala je firma Soudal, možná ještě nějaká jiná. Patronka
doplněno 06.12.11 21:51:Při pevném spojení nýtováním lze použít bitumenový střešní tmel v kartuši, sama jsem to tak udělala, ale pásky jsou samozřejmě elegantnější Někde je prodávají i po částech ( kde mají větší odbyt ). Patronka
Doma laminát mám a nějakou zkušenost s tím už taky. Takže by to šlo spojit plastový okap s pozinkovaným laminátem? Díval jsem se na tu pásku. Kvůli 50 cm se mi celé klubko skoro za pět set kupovat nechce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.