Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr osobní váhy vs koberec

Od: heterak® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den chci koupit pro mamku osobní váhu do cca 400kč. Jak jsem se dočetl tak některé digitální váhy špatně měří když je jako podklad koberec. U nás je ale koberec skoro všude. Můžete mi poradit s výběrem? Stačí jen aby vážila,nějaký další funkce nepotřebuji. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Jakoukoli,hlavně digitální,a koberec na vážení nemá vliv.

doplněno 04.12.11 14:32:

Mám ji na koberci a jde dobře.

dzordz*
hodnocení

0x

Mno jo, máme taky digitální a na koberci nezměří nic, musí ležet na tvrdém podkladu. Na linu to je ok.

kol

Ja ji mam taky a funguje na tepichu.

Výběr osobní váhy vs koberec
hodnocení

Tak ono to funguje na kobercu,ale zkuste to nyní na linu nebo zkrátka na něčem tvrdším. Je hodnota naměření stejná?

kol

Úplně,,,124,7 a stojím na tom i za tím.

olaf71*

to jsi se vážil osobně?

lidka*

Olafe, co je na tom divného - prostě si kolega dal dobrý nedělní oběd, že? :) Sice by se to paní doktorce Cajthamlové nelíbilo, ale já se spíš přikláním k moudrým názorům milovaného pana Menšíka. Jak on krásně vyprávěl o plnoštíhlých! *smich*

doplněno 04.12.11 16:57:

Váhu může mamka dát do koupelny, tam jistě koberce nemáte. A když už hovoříme o váze, ne všechny jsou pro plnoštíhlé. Takže aby odpovídala váze mamky a třeba i dalších v rodině. *tuc*

olaf71*

já mám 192 cm a 100kg. a jsem docela velkej řízek, 120kg. je megařízek *smich*

hodnocení

0x

Taky mám všude koberce. Moje řešení - dřevěná deska.*smich*

Výběr osobní váhy vs koberec #2

hodnocení

0x

Digitální váha a koberce. Stačí vyzkoušet v obchodě funkci. Našlapnout, počkat až se rozsvítí a zvážit. *hej*

Doma maminka určitě nemá koberec s vysokým chlupem? Peršan a podobné koberce, jsou svým složením rovné a pevné, váha vůbec nepozná, kde stojí. U koberců s vysokým chlupem, nebo kudrlinky / nevím jak popsat / váha by ukazovala rozdíl. Lujs- rádce- foto, má koberec a na něm kudrlinky, jen pro porovnání. Také jsme ho měli u dětí. Tam váha nemá rovinu.

hodnocení

Mám v plánu koupit tuto osobni-vahy.heureka.cz/... ,vypadá i dizajnově hezky. Zmátla mě právě ta recenze ohledně toho že špatně měří na koberci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]