Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou svářečku C02

Od: starec24 odpovědí: 12 změna:

zdravím nemá někdo zkušenosti nebo typa na dobrou svářečku levnou CO2, aby se stím mohlo svařovat třeba ttraktůrek domaci děkuji za odpovědi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

machp*
hodnocení

0x

z levnou svářečkou toho moc nepovaříš buseš akorát nas...j protože levné svářečky jedou na drat 0,6-0,8 a to je tak svařit plechy o síle max 3mm píšu o sváření ne o slepení .pokud nechceš koupit něco lepšího aspoň na 1mm silnej drát tak bych šel raději do elektrod slušnej invertor do 7000,-

kdokoliv*
hodnocení

0x

souhlasím s příspěvkem přede mnou a pořízením invertoru 160A. Je bezva řešení. Dají se pořídit v akci i za 5000kč. Velmi plastické usměrněné svařování = úplný zázrak navíc jsou velmi lehké - přenosné.

starec24
hodnocení

třeba tohle? elny.cz/...

kdokoliv*

No bezva to je ono. Tak takovou nějakou invertorovou svářečku jsem měl na mysli. O.K.

starec24
hodnocení

nebo pak je tu ještě toto drát do 1 mil. svartop.cz/...

kdokoliv*

Už jenom záleží na tom co od toho očekávat a na co se bude používat - tato svářečka je pochopitelně také výborná ale má 55kg! Ten rozdíl je patrný tak jak píšu záleží na tom co se s tím bude dělat, jak často a pak tedy porovnat výhody.

machp*
hodnocení

0x

je mi jasné že raději by si mněl CO protože s stím snadněji svařuje ale zrovna tohle je případ CO co je z výkonem na své hranici neuvádějí tam ani zatěžovatel což je u svářečky nejdůležitější údaj,než něco pořídíš otevři si stránky Svarforum tam najdeš rady od profíků

na domácí lepení je lepší jak je tu řečeno invektor,odpadá starost s bombou,tryskama a věcma k co,a hlavně elektroda lépe prováří,kor v této cenové kategorii,v práci používáme co, ale to je o jiné ceně a výkonu,jinak slabý co je dobrý tak na plechařinu

olaf71*
hodnocení

0x

céóčko je na vaření plechů, a ta levná do deseti tisíc nevaří ani ten plech, spíš ho lepí :)

taky jsem stavěl traktor a s pořádnou svářečkou, dnes mám invertor a je to super

starec24
hodnocení

No olafe tak porad jakej inventor,uvažoval jsem o omicron 160.

olaf71*

mám něco podobného a zatím mě nezklamal, je to hobby, není dobré svařovat dlouho, je to dokonce napsané v manuálu

machp*

Když si budeš vybírat invertor tak se hlavně koukej po zatěžovately to je pro tebe údaj který ti napoví zda je svářečka kvalitní

trochu ti to přiblížím 100% času 120A proudu to je dobrá volba, ty co mají napsáno 100% času 40A-60A proudu to je případ kdy 2,5elektrodou zavaříš svár tak 14cm pak se tito přehřeje budeš si muset jít dát kafe po vychladnutí mužeš zase kousek povařit a zase kafe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]