Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny tak sem se pustil do výměny podlahy a překvapila mě nemylá věc . Balkon 200x110x17 cm drží na dvou ičkách 8cn a jedné kolejnici6cm jenže nejní tato armatura přez místost obávám se vylomení balkonu po odstarnění betonu . Armatůra zesahuje jen 80cm domístnosti a obnažením vrchní vrstvy betonu by se rozhodila rovnováha , Pár fotek kocourluk.rajce.idnes.cz/... . podlahu plánuji udělat suchou sestou na urovnanou škváru polistiren .Na to desky na ně hobru a parkety . viz předchozí dotaz . Děkuji předem
Na fotky jsem se díval, ale moc chytré z nich nejsu.
Pokud ten balkon opravdu drží na těch profilech co popisuješ, tak přestaň odstraňovat beton z podlahy a sežeň stejný profily. Těma profilama nadstavíš stávající profily tak, aby celková délka profilu vyšla pod nějakou příčku (pod protější stěnu). A až profily pořádně svaříš, tak si můžeš dovolit zajít na balkon a odstranit zbytek betonu.
Co bude do budoucna dělat balkon se sypanou podlahou dělat (jak moc se bude podlaza prohýbat / zvedat), to neumím odhadnout.
no moc bych už nekutal aby to nespadlo ,jelikož to asi drží po hromadě jen ten beton,ten balkon by chtěl nějak přikotvit k tomu vnitřku,jinak se muže stát že hapáte s ním,a ten beton co tan ted máte mě přijde jako zpusob samonosné podlahy,moc z těch fotek není znát,aby ste se pak nepropad protože to někdo spočítal a každá změna má své uskalí a pevnost,co je vespod trapéz plech?
doplněno 05.12.11 16:23:ted jsem to zvětšil,hurdiska nebo něco také,ty stejně měli být zalité betonem,je to jen bednící prvek ,sama o sobě toho moc nevydrží,a skladbu co na to chcete nedoporučuji
Hurdiska to není, z těch fotek to vypadá jako normální deskový záklop, pod ním bude teprve nosná konstrukce podlahy. K těm profilům bych navařil jeden či dva příčné, které bych kotvil tak minimálné 400 mm do nosné stěny hned vedle+ klidně kus volně do prostoru budoucí podlahy a pak vybil zbývající beton ven. Z druhé strany, by se dalo řešit kotvení a pro jistotu větší část betonu nechat, ale to záleží na Vás, na skladbě a výšce budoucí podlahy. Osobně bych se přiklonil k druhé možnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.