Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samolepky na zed

Od: kyticky odpovědí: 10 změna:

Dobry den chci se zeptat mate zkusenost ze samolepkami na zed momentalne frci do detskeho pokoje ci obyvaku . chci trochu ozivit interier ale bojim se aby zminena samoleplka trochu na te stene vydzela...Jste s ni spokojeni ci je to jen vyhozene penize.diky za radu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lottka*
hodnocení

2x

*palec*Dobrý den.Mám nálepky i moje babička.Jsem velmi spokojená,neodlepují se ..a když je chci dát netrhají se..mám je navíc od "ťamanů" ...Jsou fajn a netrhajií zeď...

hankauk*
hodnocení

2x

Měla jsem a mám a mají i rodiče. Já kupovala první sady v Ikea - bambus a vlčí máky. Obojí drželo jak přibité. Pak jsem malovala, taže to šlo všechno dolů. Teď mám na zdi tulipány a taky drží.

Samolepky na zed

sargo*
hodnocení

1x

Zkušenost mám dobrou, ale jak už tu zaznělo, chce to vybrat trochu něco kvalitního.

Mám jen jednu poznámku do úvahy :) Ty obrázky nejsou plastické. Já vím, že to člověk ví, ale ono to pořádně vyzní, až když je to na té zdi :-D Tím, že nejsou plastické, působí mnohem chladněji. Nezútulní, i když jsou třeba teplých barev. Určitě se nehodí do každého interiéru. Obrázek je sice placatý, ale má rám, nepřiléhá úplně na zeď - tohle není srovnatelné. Je to pěkná věc, ale nutno to brát do úvahy :)

kdokoliv*
hodnocení

0x

Na dobrém podkladu drží dobře ovšem pro oživení interieru bych zvolil dnes moderní barevnost a tedy vymalovat. Při vkusné barevnosti bude radost z oževení o to větší.

doplněno 03.12.11 13:25:

to slovo je samožřejmě OŽIVENÍ.

majsterjoe*

Ty samolepky jsou pochopitelne i barevne, a vubec to zle nevypada.

A jejich nalepeni je otazka minut, vymalovani hodin, dnu...

buss
hodnocení

0x

Pusťte na zeď děcka, ať si namalují co chtějí...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Kupujte ty kvalitnejsi, ne prodavane nekde u vietnamskych prodejcu. Pokud mate povrh cisty, a nejlepe co nejhladsi, tak drzet budou.

Je to specialni folie a krasne se podda.

hodnocení

0x

Dcera mé přítelkyně má za postelí nalepené kytičky už cca 4 roky a pořád drží. Asi bude dost záležet na podkladu, na silnější vrstvě malby to bude asi bude horší.

lui*
hodnocení

0x

Jo, drží to. Ale, co přilepíte, časem uzraje, a upadne.

kyticky1
hodnocení

dekuji vsem za rady.zkusim tedy neco koupit a uvidi se zda to vydrzi..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]