Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venkovní světlo s čidlem

Od: markkko* odpovědí: 6 změna:

Máte prosím někdo zkušenosti s venkovním světlem které má čidlo pohybu a čidlo soumraku?Jaké jsou ceny aby mi to fungovalo a vydrželo co nejdéle?Světlo chci před vchodové dveře.Děkuji za vaše odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chce to při nákupu vybírtat PIR čidlo které má v popisu nastavení citlivosti, jinak vám to potom fakt spíná každý kocour.

Co se ceny týče, tak základní PIR čidlo ke kterému si zručný kutil zbytek dostaví se dá objednat zč Číny už od nějakých tří dolarů

dx.com/...

( já mám podobný ve spojení s LED pásky na chodbě )

Ale poslední dobou se objevily i takovéhle pěkné vychytávky

dx.com/...

Jde jen o to jak to nad vchodem zajistit proti odcizení protože taková žárovka bude asi atraktivní pro kolemjdoucí.

doplněno 05.12.12 09:51:

Uvedená žárovka má v obrazové příloze letáček podle kteréhoje ke spuštění potřeba i hlasový povel takže by to kočka pohybem spínat neměla ale v popisu zboží už to uvedené není, tak nevím... číňani :)

mowla*
hodnocení

0x

Něco podobného - dumsvetel.cz/... , po cca 10 letech jsem to vyměnil (´oslepla´ koule a plast zvětral natolik, že se drolil) - za tu cenu slušná výdrž...

doplněno 04.12.12 16:35:

Jo - dodám - bez ochrany před deštěm, mrazem, sluncem...

weka*
hodnocení

0x

svet-svitidel.cz/...

já mám tady tohle..

kvalita provedení...

a navíc koule se dá koupit min.5let, takže nemusíte mít obavy když ji nechtic rozbijete ;)

hodnocení

0x

Světlo Vám bude taky zapínat kočka nebo pes.

O víkendu jsem ho zapojoval.Halogen s čidlem za 342 Kč.4erná barva dosah čidla 12 m.Naprostá spokojenost.Dodavatel Elima.

lidus*
hodnocení

0x

Letos jsme dali na chalupu na dvůr MEPFIS cca 500kč, kočky si vesele svítí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]