Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na hliněnou podlahu

Od: brumla* odpovědí: 12 změna:

Napadá vás, co na hliněnou podlahu v dlouhé úzké chodbě? ve starším domku? Betonový základ je vyloučený a dřevo také.

Podlaha je zhruba v úrovní dvěří do vedlejších místností, takže celkové zvýšení je také vyloučené.

V hlíně se nachází určité množství balvanů , takže případné snížení podlahy by byla pěkná dřina.

Jedná se o chodbu mezi obytnou místností a venkovním dvorem.

Napadá někoho nějaké řešení?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

co zkusit osít trávou,bylo by to ojedinělé

ahasver4*
hodnocení

0x

:)Vy jste značně omezil možnosti...Beton ne,dřevo ne,snižovat nechcete.. jedině se prodává taková vyrovnávací hmota ale to je jen optické...Snad i dlaždice ale i ty potřebují základ...

doplněno 30.11.11 13:13:

Taky nějaké lino,jenže jak to bez porovnání té zeminy bude vypadat...

brumla*
hodnocení

No proto se ptám, přemýšlím nad tím už delší dobu, ptám se a koukám, ale zatím nic. Vypadá to, že bez snížení a srovnání podlahy s tím nehnu. Pak už na to můžu dát třeba cihlovou dlažbu nebo nějakou jinou.

ahasver4*

Bojím se že to budete muset udělat,prostě bez základu je všechna práce na nic a jen by jste plýtval penězi a elánem...:)

doplněno 30.11.11 13:25:

olaf 71..Myslíš že jsem zdraví našel na ...*ua*

moto*

Obávám se, že bez dřiny to pořádně udělat nepůjde.

Snad na hlínu položit s patřičným postupem nějakou chodnikovou dlažbu či silnější kachličky. Bude to o číslo lepší než jeskyně.

jabraka*
hodnocení

0x

Jediná možnost je zámková dlažba.,

JABRAKA

ahasver4*

Jediná?Se vší ůctou,jabraka,beton ne,takové bylo zadání...

doplněno 30.11.11 20:07:

Chyba,jabraka,omlouvám se...nebylo to k tématu..

jabraka*

No myslel asi spíše- ne betonovou desku.Ale viděl jsem pěknou dlažbu,tvořenou dubovými špalíky.

JABRAKA

olaf71*

jestli jsi viděl zámkovku jen betonovou, tak to jsi toho ještě moc neviděl. např. z drcené gumy

kocourluk*
hodnocení

0x

Podlahu bych seškrábnul motyčkou balvany vyhodil díry po nich zaplnil vykopanou hlínou srovnal udusal podsypal bud prosývanou hlínou nebo trochou písku a položil tohle e-shop.stavebninystastny./...

ludak*
hodnocení

0x

Třeba by pomohlo udělat malý schod za dveřmi z místnosti a pred dveřmi ven(Taky záleží kam se dveře otvíraj).

Udusat hlínu žábou na minimu a zadusat do ní štěrk by taky mělo pomoct před dalším jednáním.

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes jsem procházel kolem hřiště,kluci tam králi kopanou.Napadlo mě,co použít na hlíně udusaný písek a na něj syntetický trávník,jako na hřišti?

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]