Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Státní příspěvek na bydlení

Od: matysek82 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,prosím o radu ohledně státní podpory nebo příspěvku.Jsem na mateřské,manžel na pracáku,sice chodí po brigádách,ale kamarádka mi poradila abychom si zkusili zažádat o pomoc státu.mužete mi někdo poradit.Manžel má na pracáku cca 4tis.já mateřskou 7600kč a máme vysoké poplatky.Tak bych potřebovala poradit,kam se mám obrátit,nebo co potřebuji za papíry.Nikdy jsem o nic nikde nežádala,tak i když jsem asi mohla i dříve když jsem nebyla vdaná.Ted jsem a bohužel jsme nyní v této situaci..díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Veškeré informace včetně kalkulačky, která vám zjistí, zda na příspěvek dosáhnete, jsou zde:

kurzy.cz/...

Ta kalkulačka od Bruna je velice přesná. *hej* Na sociálce pro rodiny s dětmi jste už byla?

doplněno 29.11.11 17:38:

teď si uvědomuji, že píšete, že máte vysoké poplatky. Za co? Vyrušte všecko, musíte přežít. *hej*

matysek82
hodnocení

díky za rady,na sociálce nikdy jen tenkrát po porodu kvuli mateřské.Nikdy nebylo potřeba,a ani jsem si nemyslela že to bude náš případ taky.A co se týká poplatků tak bohužel,vys.nájem,manžel alimenty,splácíme auto, manžel se synem pojištění,telefon,benzín,jídlo,já platím stavebko a svoje pojiš.a občas jídlo.Manžel je furt po brigádách,poplatky jeho jsou cca 30tis.ono se to nezdá ale když to spočítáte,tak to tak je.Vůbec se skoro nevidíme,vstah máme hezký ale tohle ti i narušuje.Na social.jedu zítra se synem,tak uvidím co řeknou.díky za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]