Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchynsky robot

Od: muzzy* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, s pritelkyni chceme koupit kuchynskeho robota. Na vyber mame Tefal Kaleo, Kenwood FP 479 a Moulinex Odacio 3 Duo Super Press. Mate nekdo zkusenosti s temahle znackama? Moc by mi to pomohlo. Diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rene*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, jestli mohu doporučit,kupte si robot Kitchen v některém gastroobchodě.K robotu se dá postupné dokupovat věškeré příslušenství potřebné doma i v malém provozu.Cena je asi 12000.- ale doporučuji nešetřit. Robota budou ještědědit Vaše děti. Zdraví René KV.
pet*
Nazdárek, když kuchyňský robot, tak jedině Bosh. A začala bych např. BOSCH MUM 4655 ProfiMixx 46. Umožňuje i hnětení, což ty uvedené přístroje nedokážou ani kdyby se rozkrájely. Takže směle do kynutých buchet. Přece to těsto nebudete hníst v ruce. Mám ho doma a jsem s ním velmi spokojená. Buchty nebo vánočka jsou do hoďky i s úklidem hotové. :)
muzzy*
hodnocení

Diky moc za tipy. Mel sem zvyhodnenou, lec omezenou nabidku (na tyto tri spotrebice), takze to nakonec vyhral Moulinex. Doufam, ze to neni jenom hezky designove udelana hracka ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]