Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrá bunda jaro-podzim

Od: otectom odpovědí: 1 změna:

Moje současná bunda (jaro až podzim) funguje tak, že se při trochu zahřátí začnu potit a její vnitřek je mokrej, nechutně... je od firmy Northland a ač tam píšou Function Garment, tak to funkci má spíše jako plášťenka. Jinak je dobrá, nic se za ty roky neutrhlo...

Uvažuji o něčem lepším, do města na každodenní nošení na vycházky, do MHD, do obchodů, ne na sport -

objevil jsem tuto v akci za 4 tisíce

http://shop.sportisimo.cz/sportovni-obleceni/bundy,-vesty/panske/jarni,-podzimni/berghaus/carrock/28556/

Je tady jakási záruka, že tričko plus mikina se mi nebude při nastoupení do autobusu nebo podobně nasákat potem, že to bude dýchat? Děkuji za nasměrování případně i k lepším řešením. Není nikde psáno, že do toho kusu musím dát právě 4 tisíce a ne méně / či více ;)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

otectom
hodnocení

Anebo spíš a levnější SoftShell materiál?

Stejně nebudu vědět, jak to prát.._:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]