Nejste přihlášen/a.
DĚKUJI VŠEM ZA ODPOVEDI TEDY
, CO SE TÝCE ODPOVEDI JAKO NAPOJIT S NE NA NORMÁLNÍ VODOVOD ,TO BYCH VELMI RÁDA ,ALE ASI KDYBY TO ŠLO TAK TO LOGICKY UDELÁM,JEN NEMÁM 300 TISÍC NA VYBUDOVÁNÍ OD KONCE OBCE KDE KONČÍ A JÁ BYLDÍM DALŠÍCH 300 METRU ,TAKŽE JSEM MUSELA RESIT TO TÍMTO ZPUSOBEM A DALŠÍ ODPOVED AT SI UDELÁ,M NOVOU STUDNU ,TO OPRAVDU NEJDE KDYŽ TATO JE NOVÁ A VRT VYŠEL NA 40 TISÍC + SKRUŽE ATD ,TAK DEKUJI)
Nevím proč nepíšete do původního vlákna...a ještě na nás křičíte..
Nicméně pokud nemáte rozbor vody (což už bylo psáno u původní otázky), pak se opravdu není moc o čem bavit..
Můžeme tady teoretizovat klidně týden, ale Váš problém to nevyřeší.
Já tedy na nikoho nekričím , ani si myslím že to po psané komunikaci trochu nejde a rozbory vody samozřejme mám co ž jsem hned na začátku psala ,že nejsou nic moc.Jen me udivuje, že nekdo muže odpovedet tak hloupe jako nechat si udelat novou studnu a nebo se pripojitna vodovod , tomi prijde spíše jako výsmech. Do puvodního vlákna jsem to asi nenapsala omylem, ale je videt ,že kdo chce utočit ,najde si to uplne všude...Chtela jsem tady vyřešit svuj problém a ne se tady dohadovat na to opravdu nemám cas.
Když máte rozbor, proboha proč ho sem nedáte?
Takhle se tady opravdu můžeme dohadovat věky...
Údaj "že není nic moc"...je nám platný jak mrtvému zimník..
Co se týká toho křičení, to měl kolega na mysli, že je zbytečné a hlavně se to špatně čte, když se píše text s vycvaklým Caps Lockem. K dotazu. Zkontoloval bych, zda do studny nemůže pronikat dešťová voda například mezerami mezi vrchními skružemi. Nám jednu dobu také voda zapáchala po bahně a pomohlo studnu několikrát vyčerpat. Prostě Vám tedy doporučuju zvýšit spotřebu vody, aby se musela ve studni neustále obnovovat.
no muzete zkusit ten prasek na bazi stribra myslim k desinfekci
doplněno 04.12.12 16:32: Ja bych zkusil tohle, je to to same (kyslik+stribro) a aplikace bude snadnejsi... echemie.cz/... , ten prasek jsem se bal pouzit, dava se toho totiz stopove mnozstvi, mam to nekde zasantrocene, abych vedel jak se to jmenuje... ale studnu mam cistou, tak jsem stejne neopravoval, co neni rozbite
ten prasek (takova mini zkumavka) bude v kazdem takovem tom smisenem zelezarstvi+domaci potreby, u me ji maj
Macínko,je jednoznačné,že zápach se z vody nestratí ani savem,ani stříbrem.Savo se na takovou,vadnou vodu jednoznačně používá,ale pak se ještě musí odstranit ten chlor ze sava.A to se dá jednoduše filtrem s aktivním uhlím.Lze ho koupit asi za 1800:- ,lze ho využít jen na pitnou vodu.Na WC a praní by to problém nezpůsobilo.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.