Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
mám dotaz, zda existuje vanová baterie, ze které se dá napouštět vana, ruční sprcha, ale i pevná sprcha - kamarád říkal, že určitě existuje, ale já ji teda ve standardní nabídce na netu nenašel. Pokud ano, prosím o tipy.
díky
Petr
díky za odpověď - co říkáte na zapojení sprchového setu na baterii pomocí hadice? viz obrázek - dělá se to? není to asi vzhledově ideální, ale účel to taky splní, né?
mně se to taky nelíbí, ale můj vodák zrovna těm podomítkovým moc nehoví, takže ten mi je tam těžko dá - jasně, vyměnit vodáka ... ale osobně bych tam taky měl radši jen jednu baterii, ze které by se dalo ovládat všechno - nevím jak by to vypadalo 2 podomítk. vedle sebe
samozřejmě že existuje..podomítková vanová baterie s dvoucestným deviastopem a vedle umístit uzavírací ventil...výrobci hansgrohe, Aquatrade...baterií budete ovládat napouštění vany a ruční koncovky, uzavíracím ventilem hlavovou sprchu..poradí a zakotují v každém lepším studiu...děláme to běžně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.