Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vanová baterie

Od: peters9 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den všem,

mám dotaz, zda existuje vanová baterie, ze které se dá napouštět vana, ruční sprcha, ale i pevná sprcha - kamarád říkal, že určitě existuje, ale já ji teda ve standardní nabídce na netu nenašel. Pokud ano, prosím o tipy.

díky

Petr

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Netvrdim ze se nemuze vyrabet..., ale uprimne receno neznam zadny typ, ktery by to umel. Za poslednich 22 let po mne nikdo nic podobneho nechtel, tudiz bych rekl ze by potencionalni vyrobce brzo zkrachoval, protoze by nemel odbyt.
V pripade potreby se to ale da velmi jednoduse vyresit pomoci dvou podomitkovych baterii.., jedna klasicka sprchova pro napousteni vany, a druha vanova pro rucni a pevnou sprchu. Moznych zpusobu zapojeni je pochopitelne vice. Neni problem to vyresit.
peters9
hodnocení

díky za odpověď - co říkáte na zapojení sprchového setu na baterii pomocí hadice? viz obrázek - dělá se to? není to asi vzhledově ideální, ale účel to taky splní, né?

Vanová baterie
No tak ja jsem si zprvu myslel, ze chcete mit hezkou koupelnu..
Pokud ovsem chcete jen neco co "splni ucel”, pak si tam klidne tuhle hruzu dejte..
Ja tohle navrhnout do nasi koupelny, tak se se mnou zena asi rozvede..
peters9
hodnocení

:) mně se to taky nelíbí, ale můj vodák zrovna těm podomítkovým moc nehoví, takže ten mi je tam těžko dá - jasně, vyměnit vodáka ... ale osobně bych tam taky měl radši jen jednu baterii, ze které by se dalo ovládat všechno - nevím jak by to vypadalo 2 podomítk. vedle sebe :(

Nemusi prece byt dve baterie vedle sebe..Kdyz pouzijete napousteni vany prepadem, potom baterie klidne rozhodte, tak aby to esteticky i funkcne vyhovovalo. Zalezi na presnem umisteni vany, ale dalo by se to vymyslet esteticky i prakticky velmi hezky.

standam*
hodnocení

0x

peters

tak jsem to za goognul a hledej system pro tri odberna mista, zde jako treti muzes pouzit trysky nebo hlavovou sprchu

www.onlinekoupeln/...

urcite najdes i jine

tom01*
hodnocení

0x

samozřejmě že existuje..podomítková vanová baterie s dvoucestným deviastopem a vedle umístit uzavírací ventil...výrobci hansgrohe, Aquatrade...baterií budete ovládat napouštění vany a ruční koncovky, uzavíracím ventilem hlavovou sprchu..poradí a zakotují v každém lepším studiu...děláme to běžně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]