Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nejmenovaná firma mi vyměnila okna za plastová, profukuje mi pod parapety, po zkoumání jsem zjistil, že ve všech okmnech chybí podkladová lišta, prosím o radu, jak postupovat proti firmě, okna jsou ještě v záruce.
Děkuji
jestli dobře chápu tak podfukuje parapet vnitřní,no podkladák by tam měl být chytal se k němu venkovní parapeta vymezovla vnitřní,ale občas se prostě vyndával,jde o to zda se dohodnete s firmou nebo bude lepší to pořádně podpěnit sám,jinak parapety se lepí též na pěnu tak že by se to mělo přilepit tak aby nebyla fuka a zabránilo se těmto problémum,jinak existuje jestě těsnící pás,ten se dává na okna jak zvenku tak i zevnitř,a zapravuje se
doplněno 26.11.11 17:39:tady je foto a je to jistota,do spodu okna je takový s gumou ale ten jsem nenašel,ale to by tam museli dát při montáži a dává se to většinou u noovostaveb protože se to musí zadělat do zdi,nebo před zateplením,jinak jak říkám pěna by to měla vyřešit
doplněno 26.11.11 17:40:a zde
doplněno 26.11.11 17:40:a
to candat:
zde popsane folie (difuzni a parotesna), zabrani profouknuti, ale nezabrani ochlazeni nebo uniku tepla
rekl bych...
ze ti tahne pod parapetem neni problem v pridelani parapetu a ani v podkladove liste (tim netvrdim, ze neni dobra), ale v nedokonalem utesneni ramu nebo pri pouziti listy v tesneni lista - ram
vyrvy parapet, kup nizkoexpanzni penu a cele to zaprav
osobne mam listu,ale diky ne 100% tesneni a velikosti k ramu okna jsem ji navrtal a vypenil, pak prilepil parapet nizkoexpanzni penou (pena z boku do bohu tvar hada)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.