Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlubně ve stěrce

Od: gebu* odpovědí: 3 změna:

Zdravím vás,

dneska nám firma připravovala betonový podklad pro lino aplikací stěrky. Stěrka je docela dobře rozlitá až na dvě místa (budou pod linkou), kde vznikly díry - jakoby stěrka do toho místa nedotekla. Pak je na ní jedna menší dírka (5mm) a místa, kde je spousta malých dírek (průměr okolo 1mm).

Ty malé dírky mne netrápí - zřejmě jsou od těch bot s bodci - myslím, že na položení lina mít vliv nebudou. Možná ani ta menší dírka. Ale ty větší díry nevím.

Mám to až přijdou pokládat lino reklamovat nebo je to běžné a ještě to něčím zatřou?

Prohlubně ve stěrce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Samozřejmě to musí spravit,když tak si je pohlídejte.

hodnocení

0x

nevím jak firma, ale já bych po zatvrdnutí to, co vyčnívá zbrousil, větší diíry zarovnal - zatřel nějakým lepidlem, ty malé, co zůstaly po bublinách, ty nemají na lino žádný vliv...

stačí, až budou chtít položit lino, dohlédnout, aby ty díry vyplnili... ještě bych vzal delší rovnou lať a zkontroloval, jak je ta podlaha rovná, případně vodováhou i případný spád... pod lino se dávala ještě měkčí podkladová guma, nevím, jak jste se dohodli a jaké lino bude...

gebu*
hodnocení

Díky moc za odpovědi.

Docela dost mne uklidnilo to, že se to dá následně vyplnit. Povrch je hladký bez výstupků, takže ho není potřeba brousit. Jestli je to rovné ještě vyzkouším. Předpokládám, že spád být nemá.

No vybrali jsme Gerflor texline hqr, které má ze spodu něco jako filc, bez nějaké další gumy pod něj (než jsme šli lino vybírat, tak jsme se po internetu dívali a nikde o gumě pod lino jsem neslyšel).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]