Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak by měli vypadat sekční garážová vrata?

Od: ladicek* odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Již jsem zde žádal o pomoc při výběru vhodné firmy na sekční garážová vrata. Nyní jsem se rozhodl,že vrata osadím integrovanými dveřmi a usadím je mimo střed tzn. 50 cm od kraje s nízkým prahem,vrata mají rozměr 3/3 metry.Nevím jak vrata budou vypadat, manželka do toho moc nechce jít, že vrata budou vypadat jak někde u servisu,firmě atd. Chtěl jsem najít nějaké takové foto vrat s dveřmi na internetu,ale moc se mě nedaří. Nemáte někdo takové vlastní foto vlastních vrat? Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pakl.cz/...

tady máte,ale počítejte s cenou o dost vyšší neš bez dveří,řádově tak 10tis,moc se to nedělá,jinak to gfunuje bez problému a je to i jištěné proti pohybu při otevřených dveřích

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]