Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistění pohovky

Od: dery* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

ráda bych vyčistila pohovku - s polštáři jako opěrkami.

Je z pevné žebrované látky.

Jen nevím, jak na to. Nechci to extra moc namáčet (aby mi to u topení uschnulo), taky nevím, jestli některé přípravky nejsou nějak moc agresivní.

Jde mi především o to, že polštáře jsou uválené a už začínají být cítit.

Máte někdo nějaké tipy?

Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Za nejjednodušší považuju objednat si v okolí firmu na čištění koberců (a nábytku) - přijednou, za hodinku ´jsou pryč´... Naposledy - pohovku měli za cca půl hodiny, byla hned po vyčištění v podstatě suchá a cena? - cca 500,- se vším všudy...

;)

au1
hodnocení

0x

nám to šlo nejlíp obyčejným práškem na praní rozpuštěným ve vodě... namočit houbičku, a jedu :D pravda je, že jsme čistili v létě, teď teda nevím, za jak dlouho vám to vyschne...

mija*
hodnocení

0x

Já jsem na radu známe, vyčistila sedačku tím způsobem že jsem do teplé vody dala Jar na nádobi a hadříkem z mikrovlákna špinavé místa čistila a hned pak vytírala do sucha froté ručníkama...vyčistila jsem to lepší než Vanišem a všema prostředkama co jsem měla nakoupene,ale je to fuška. Těch ručníku si připrav více at to vytřeš opravdu do sucha.

jabraka*
hodnocení

0x

Čištěním čalouněného nábytku a koberců se zabýváme mnoho let.Zařízením jedné nejmenované firmy:(KÄ..) jsme vyčistili desítky sedaček.Sedačka je vlhká jen 2 - 3 hodiny a pak se dá na ni už sedět.Je ale potřeba používat i originální čisticí prostředky,náhrada nezajistí velmi rychlé uvolnění špíny.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]