Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bruska na sadrokarton

Od: brusic odpovědí: 6 změna:

Chci si koupit brusku na sadrokarton (zirafu) a rozhoduji se mezi znackami Protool a Flex.

S Protool mam dobre skusenosti ale i Flex je pry kvalitni a i levnejsi. Proto bych rad slysel zkusenosti i ostatnich jake maji zkusenosti a jake vyhody ma jedna na ukor druhe...

popripade jestli znate i jine znacky ziraf ktere stoji za zamysleni...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mikikus*
hodnocení

0x

Brusku na sádrokarton nevlastním, ale mám VELKOU spoustu el. nářadí mám od Protool a musím říct že NAPROSTÁ ZPOKOJENOST, o tom, že FLEX je dobrý jsem taky slyšel, ale osobní zkušenost nemám.

standam*
hodnocení

0x

Protool bude urcite OK, spise zalezi pro jaky ucel ji vyuzijes

Pokud na ksefty, tak OK

Pokud jen na par metru doma apod.?! da se koupit zirafa za 3500 - 4000,-, ktera to take zvladne

hodnocení

0x

záleží pokud budeš dělat plochy tak se vyplatí,jinak na rohy šikminy to prý není,není to moje zkušenost ale jak jsem slyšel od kluku co dělaj sádru,tak takprodávám

brusic
hodnocení

Me sadrokartony zivi takze ji vyuziju hodne casto takze o nejake hobby za par tisic nemuze byt ani rec ale ty flex startuji na cene nekde okolo 17 000kc coz je fajn cena ale bohuzel nevim jestli se to da srovnavat kvalitou stim festoolem...

A JESTE TAKOVA MALA OPRAVA PRAL JSEM O PROTOOLU ALE SPLETL JSEM SE JEDNA SE MI O FESTOOL.

standam*

ja jsem taky psal Protoolu a myslel jsem Festool :)

osobne bych rekl, ze se neda srovnavat Flex ma zbytecne moc otacek, bohuzel mel jsem v ruce jen Festool a opravdu dobra prace, hlavne se dobre drzi, to dle obrazku u flexu postradam, bohuzel nic vic napsat nemuzu

jinak mam, hobby za par kacek a vypada stejne jako flex s tim, ze asi nezvladne 24hod. provoz:)

samozrejme jen pro sve SDK a sadr. steny, mel jsem toho dost, tak 3500,- za brusku me nezabije:)

brusic
hodnocení

FesTool ma prave to vakuum takze se clovek stim nenadre a to asi mit ta bruska za par penez mit nebude... a ani u Flexu jsem to nikde nevidel napsany takze to vakuum je know-how festoolu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]