Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit krb na chalupě

Od: prcek* odpovědí: 2 změna:

Jak mám přilepit šamotové cihli k normálním cihlám,normální šamot nedrží,nevydrží velký .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

eshop-simecek.cz/...

Zaruvzdorne lepidlo si myslim ze bude ok nechce to tmel ale to lepidlo bude ok...

hodnocení

0x

když jsem rozebíral kachličkovou pec, byl velký problém oddělit vevnitř uložené cihly od zdobených kachlic, byly spojené kamnářskou hlínou a ta vypálením ztvrdla... a fest...

když mi kamnář stavěl novou, musel jsem nakopat takovou hlínu, kterou mi na zahradě našel, promíchat s ostrým pískem a nechat zalitou vodou možná týden... potom přišel, promíchal, postavil pec, všechno s tím poslepoval, vymazal, pec držela dobrých 30 let...

když jsem kdysi stavěl barák, tak krbové šamotky jsem lepil normální vápeno-cementovou maltou, spáry jsem nechal hlubší, že je potom vymažu šamotem...ty, co jsem opravdu vymazal, už zase šamot postrádají, a ty, které jsem vynechal, jsou stejné...

nevím jak dnes, ale v prodejně staviv by měli poradit sortiment, který odolá teplotám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]