Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strikana pena

Od: dotauz odpovědí: 1 změna:

Dobrý den , ke stávajícímu podkroví potřebuji směrem do půdního prostoru vytvořit jednu podkrovní místnost cca 2 ,5 x 3 ,5m. Místnost bude využívána jako šatna. Chtě bych použít na zateplení stříkanou pěnu , ale nikde jsem se nedočetl jak má vlastně vypadat skladbe při zateplení střechy - šikminy a svislé stěny-mezi půdou a vytápenou místností.Občas na stavbě vidím , jak stříkanou pěnu aplikují ze spodu přímo na pojistnou hydroizolaci-což mi přijde dost podivné.
Přemýšlel jsem o skladbě:mezi krokve našroubovat prkna /OSB asi ne špatně kvůly vysokemu dif. odporu?/ a na prkna nechat aplikovat stř. penu v tl. 25cm ak aby min. 70 mm bylo přes krokve. Pěnu zaklopit OSB nebo SDK deskami. Měla by ve skladbě být i parozábrana?2. ) skladba stěny mezi vytápěným a nevytápěným prostorem osb ,25 cm pěny ,OSB?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rk*
hodnocení

0x

Myslenku vedete asi spravnym smerem, tu parozabranu bych tam pouzil. Mrknete na googlu na zateplovani penou, videl jsem tam fotky pudorysu obdobneho reseni. RK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]