Nejste přihlášen/a.
Zdravím, co nahradí ten starý telefon u vchodových dveří do panelového bytu, který slouží k dorozumívání se s návštěvami u vchodu do baráku a otvírání dveří (dveřník)? Měli by na něm být 2 funkční tlačítka a původní byl napojen na 5 drátů.
Díky.
Dají se koupit naprosto totožné výrobky snad jen v designu je větší výběr než před lety a jsou k dispozici i s kamerou. Čím to chcete nahradit?
Pristroj s kamerou je mi k nicemu, jde jen o hlasovou komunikaci a tlačítko pro otvevírání dveří. A čím to nahradit se ptám já Vás
Zkuste odkaz, jestli najdete. Vubec nemám tušení kde a pod čím to hledat.
Já se ptal na vaši představu o řešení. Jestliže chcete prakticky totéž, koukněte třeba SEM, případně hledejte v google hesla "domovní vrátný"nebo "elektronický vrátný". A vybírejte, je toho docela dost.
Hezký den.
Dost dobře nechápu,jak chcete nahrazovat zařízení,které je součástí společného vybavení domu.Mělo by to být povinností správce domu,pokud jste vlastníci.Pokud je dům družstevní,opraví to družstvo.Jakákoliv manipulace s tímto zařízením musí být schválena.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.