Nejste přihlášen/a.
dobry den chci se zeptat zda li staci do koupelny topny zebzik ci i klasicke topeni.dekuji
Mam koupelnou 4,3 m3 velkou, je v ni okno na dvur a za dvermi je nevytopena veranda. Mame v ni jen zebrik a bohate staci, je tam krasne teploucko.
To Vám věřím, nicméně za protože se topných žebříků dělá celá škála typů a výkonů, je třeba tuto věc posuzovat v širším hledisku..
Topný žebřík co mám v koupelně já a vyhovuje, nemusí stačit Karlovi od vedle..Já můžu mít žebřík 2m vysoký...a 900mm široký..., tazatel může mít prostor třeba jen na poloviční rozměr žebříku.
Jak jsem již psal...obecně vzato žebřík koupelnu vytopit stačí..., ale nemusí stačit žebřík s výkonem 600W..
Pokud jde o stávající koupelnu či rekonstrukci, lze vyjít z výkonu stávajícího tělesa.., pokud je to novostavba, pak se vyjde z výpočtu tepelných ztrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.