Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stačí do koupelny topny zebzik?

Od: amater10 odpovědí: 5 změna:

dobry den chci se zeptat zda li staci do koupelny topny zebzik ci i klasicke topeni.dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Do koupelny bezne velikosti a prumernych tepelnych ztrat zpravidla staci..Pokud to vsak chcete vedet se 100% jistotou, pak se to musi spocitat.

dery*
hodnocení

0x

Mam koupelnou 4,3 m3 velkou, je v ni okno na dvur a za dvermi je nevytopena veranda. Mame v ni jen zebrik a bohate staci, je tam krasne teploucko.

To Vám věřím, nicméně za protože se topných žebříků dělá celá škála typů a výkonů, je třeba tuto věc posuzovat v širším hledisku..

Topný žebřík co mám v koupelně já a vyhovuje, nemusí stačit Karlovi od vedle..Já můžu mít žebřík 2m vysoký...a 900mm široký..., tazatel může mít prostor třeba jen na poloviční rozměr žebříku.

Jak jsem již psal...obecně vzato žebřík koupelnu vytopit stačí..., ale nemusí stačit žebřík s výkonem 600W..

Pokud jde o stávající koupelnu či rekonstrukci, lze vyjít z výkonu stávajícího tělesa.., pokud je to novostavba, pak se vyjde z výpočtu tepelných ztrát.

lidka*
hodnocení

0x

Já mám v koupelně pouze topný žebřík - cca 60x150 cm napojený na plynové topení. Koupelna je cca 9 m2 a žebřík mi nejen koupelnu dostatečně vytopí, ale i je bezvadný na sušení ručníků či jiného prádla. Mohu jen doporučit. Podívejte se ještě zde na pár dobrých informací:

novinky.cz/...

tom01*
hodnocení

0x

na tuhle výměru by Vám měl stačit cca 60x120 nebo 60x 164..větší na šířku se vám tam určitě ani nevejde pokud je koupelna tak malá..výkon topné tyče pokud ji budete mít bude na 90% 300w...v každém dobrém koupel.studiu vám nabídnou adekvátní řešení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]